ΣΥΖΥΓΟΣ ΑΓΙΟΒΑΡΒΑΡΙΩΤΗ

Η ΝΕΑ ΑΝ. ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ SUPER LEAGUE!

KOXARX

 

 

Με άρωμα Αγίας Βαρβάρας, η νέα Αναπληρώτρια Πρόεδρος – εκλέχθηκε ομόφωνα την Δευτέρα 18 Μαίου 2020 – της SUPER LEAGUE, κ. Κάτια Κοξένογλου, η οποία είναι σύζυγος του συμπολίτη μας από την Αγία Βαρβάρα, και βετεράνου παίκτη της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, Γιώργου Κορακάκη (έκανε ακόμη σπουδαία και μεγάλη καριέρα, ξεχωρίζοντας εκτός από το εξαίρετο ταλέντο του και για το ήθος του σε Βύζαντα Μεγάρων, Χαλκηδόνα, Ατρόμητο και Διαγόρα Ρόδου).

 

Συγκεκριμένα, στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Λίγκας, το πρώτο θέμα που τέθηκε σε ψηφοφορία, ήταν η διάδοχη κατάσταση του Χρήστου Δάρα, που πρόσφατα παραιτήθηκε από τη θέση του.

 

Η μοναδική, που έθεσε υποψηφιότητα, ήταν η Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, κ. Κάτια Κοξένογλου, και τελικά εξελέγη ομόφωνα από όλα τα μέλη του συνεταιρισμού.

 

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν οι: Λυσάνδρου, Καρυπίδης, Γ. Μποροβήλος, Κοξένογλου, Λούτσος, Πιαλόγλου, Στράτος, Αγραφιώτης, Μπουτσικάρης, Πουρσανίδης, Κωστούλας, Δάρας, Γκαγκάτσης, Τσικνής, Αντωνίου και Κούγιας.

 

Πρόκειται για μία εξέλιξη με ιστορική σημασία, διότι η Σούπερ Λίγκα δεν είχε παλαιότερα σε τέτοιες θέσεις, γυναίκες παράγοντες. Η Κοξένογλου είναι χρόνια στον Ατρόμητο και εκπροσωπεί την ομάδα του Περιστερίου σε συμβούλια της Λίγκας, αλλά και θεσμούς όπως η ECA.

 

Η Αικατερίνη Κοξένογλου - Κορακάκη, είναι Α΄ Αντιπρόεδρος και Αν. Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στον Πειραιά. Σπούδασε business management στο Πανεπιστήμιο Laverve και από το 1999 μπήκε στον χώρο του ποδοσφαίρου ως διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Χαλκηδόνας της οικογένειας Σπανού, ομάδα η οποία ακολούθως συγχωνεύθηκε με τον Ατρόμητο.

 

Από το 2005 είναι Αναπληρώτρια Διευθύνουσα Σύμβουλος της ΠΑΕ Ατρόμητος και Υπεύθυνη των Διεθνών Σχέσεων της ομάδας του Περιστερίου με την UEFA, ενώ λίγο πιο μετά ανέλαβε την θέση του Α΄ Αντιπροέδρου.

 

Μιλάει αγγλικά, ισπανικά, γαλλικά και ρώσικα. Είναι παντρεμένη με τον παλιό άσο και πρώην προπονητή του Ατρόμητου Γιώργο Κορακάκη.

 

Να αναφέρουμε ακόμη, ότι η αδελφή της Κάτιας Κοξένογλου, Ντέπυ (Δέσποινα), υπήρξε πρώην Διευθύντρια Διαιτησίας της ΕΠΟ, ενώ μετέπειτα ήταν επικεφαλής Διευθύντρια του τομέα με αντικείμενο τα projects από τη FIFA και την UEFA. Η Ντέπυ Κοξένογλου είναι παντρεμένη, με έναν από τους κορυφαίους – πρώην – Έλληνα Διαιτητή, Κύρο Βασσάρα.

 

Οι δύο αδελφές, η Κάτια και η Ντέπυ, μυήθηκαν στον χώρο του αθλητισμού και εν προκειμένω του ποδοσφαίρου από τον θείο τους, τον αείμνηστο Βασίλη Κοντοβαζαινίτη, δημοσιογράφο, δικηγόρο και Αντιπρόεδρο της SKODA Ξάνθη.



SPILNEW