«ΠΡΩΤΗ» ΓΙΑ ΒΟΣΣΟ ΚΑΙ ΚΟΥΝΑΔΗ

 

ΣΤΟ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΜΠΑΡΜΠΕΚΙΟΥ

 

ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ


VKARX

 

 

…Μίνι γιορτή, τηρουμένων των αναλογιών, δηλαδή του κορωνοϊού, είχαμε το απόγευμα της Τρίτης 9 Ιουνίου 2020, στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, όπου η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα διοργάνωσε μπάρμπεκιου (έτσι το λένε στα χωριά μας) με σουβλάκια (διευκρινίζουμε ότι ήταν ποιοτικά και γευστικά)!

Ήταν η πρώτη συνάντηση στην μετά κορωνοϊό εποχή, όπου η ομάδα της πόλης μας, μετά την διακοπή του πρωταθλήματος της Β΄ ΕΠΣΑ, κέρδισε την άνοδο στην Α΄ κατηγορία της Αθήνας, και επιστρέφει στα… σαλόνια, μετά από 3 σεζόν.

Διοικητικοί παράγοντες νυν και παλαιότεροι, μέλη του ΔΣ, προπονητές, παίκτες, φίλοι, παλαίμαχοι, συναντήθηκαν, έμειναν ασφαλείς και έστησαν μία μικρή γιορτή για την άνοδο, αλλά και για να αποχαιρετήσουν την σεζόν που πέρασε, καθώς όπως προγραμματίζεται η επόμενη μάζωξη αναμένεται να είναι η πρεμιέρα της προετοιμασίας, μάλλον τον Αύγουστο.

Χθες, λοιπόν, Τρίτη 9 Ιουνίου 2020, ήταν και η… άτυπη πρώτη ποδοσφαιρική παρουσία στα Ριμινίτικα, του κ. Κώστα Βόσσου, που θα αναλάβει την Προεδρία από την προσεχή Δευτέρα 15η Ιουνίου 2020 (έχουν προκηρυχθεί εκλογές), όπως επίσης και του κ. Νίκου Κουνάδη, ο οποίος από τις 16 Ιουνίου αναλαμβάνει και επίσημα την τεχνική ηγεσία του σωματείου.

Βόσσος και Κουνάδης, βρέθηκαν το απόγευμα της χθεσινής Τρίτης, στο γήπεδο Ριμινίτικα, απ’ όπου και το χαρακτηριστικό φωτογραφικό στιγμιότυπο.

Πλούσιο φωτορεπορτάζ από το μπάρμπεκιου της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, θα παραθέσουμε εντός ολίγων ωρών.

 

 

YESSNEW