ΚΑΛΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΡΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ

 

 

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

efkyp

 

Την εκτός έδρας ήττα με 3-1, σε νοκ-άουτ ματς, από τον Αθηναϊκό για την γ΄ φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, γνώρισε το απόγευμα της Τετάρτης 23 Σεπτεμβρίου 2020 στο Δημοτικό Στάδιο Βύρωνα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα και αποχαιρέτησε τον θεσμό.

Ο προπονητής της ΑΠΕ, Νίκος Κουνάδης, που δεν είχε αρκετούς παίκτες στην διάθεση του, λόγω τραυματισμών, αλλά και λόγω του εργάσιμου της ημέρας, παρέταξε με αρκετές αλλαγές το αρχικό σχήμα σε σχέση με την βασική ενδεκάδα που ξεκίνησε στον εκτός έδρας αγώνα πρωταθλήματος της 1ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ με τους Αγίους Αναργύρους (ήττα με 2-1) της περασμένης Κυριακής.

Η Αγία Ελεούσα και σε αυτό στο παιχνίδι μπήκε καλύτερα και έκανε καλή και μεστή εμφάνιση στο α΄ ημίχρονο, με ένα αγωνιστικό σύνολο, που ξεκίνησε να δουλεύει από τις 4 Αυγούστου (αρχή προετοιμασίας) με 25 νέους παίκτες και μέρα με μέρα θα ανεβάζει τον δείκτη στην ομοιογένεια του.

Και στο σημερινό ματς κυπέλλου με τον Αθηναϊκό, η ΑΠΕ παρά την ήττα, έδειξε τα στοιχεία που θα γίνονται καλύτερα, ενώ ο τεχνικός της έβγαλε και τα ανάλογα συμπεράσματα για τα όσα πρέπει να διορθωθούν στην πορεία, καθώς ο σύλλογος θα μπαίνει σε συνεχή επίσημη αγωνιστική δράση.

Στο 23΄ ο Γιαννόπουλος εκτέλεσε την στημένη μπαλιά (φάουλ), ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων έκανε ασταθή απόκρουση και ο Αλέξανδρος Μπάκας με προβολή σημείωσε το γκολ. Γενικά η εικόνα της Αγίας Ελεούσας ήταν καλή στο α΄ ημίχρονο έναντι του αντιπάλου της, και μόνο στο 41΄, οι παίκτες του Αθηναϊκού, σε μία ανύποπτη φάση, κέρδισαν την πρώτη μπαλιά λίγο πριν το κέντρο, δημιούργησαν τις προϋποθέσεις και έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) με τον Δούκα.

Στην επανάληψη, η ΑΠΕ δεν είχε την ίδια ένταση στο παιχνίδι της και οι «Λόρδοι» του Βύρωνα με πλασέ σε τετ – α – τετ του Δούκα στο 61΄, πέτυχαν το 2-1.

Λίγο αργότερα, στο 78΄, ο διαιτητής υπέδειξε την εσχάτη των ποινών σε χέρι του Φειδαίου και ο Δούκας εκτέλεσε εύστοχα το πέναλτι, πετυχαίνοντας το 3-1, που ήταν το τελικό σκορ, δίνοντας την πρόκριση στον πολύ αξιόλογο Αθηναϊκό.

Διαιτητής ο Γουρέλης με βοηθούς τους Σερεβετά και Βαμβακά.

ΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καγγελίδης, Γιαννίτσας (72΄ Μυλωνάς), Ζάχος, Βασιλείου, Βελέντζας, Θανόπουλος (54΄ Κατσούλας), Δούκας, Ρηγόπουλος, Ρετζέπι (58΄ Λημνιός), Παπανικολάου, Τραγουστής (72΄ Αρβανιτάκης).

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Μανώλικας (λ.τ. 49΄ Ξυδιάς), Μπάκας Αλ., Σαμπάνης (86΄ Σπυρόπουλος), Σέχου Γ., Φειδαίος, Καλουδιώτης, Τσαγκάρης, Κατσικανταής, Σέχου Σ., Γιαννόπουλος (58΄ Πουρίκης), Δράμης.

 

 

STMAKARX