ΠΑΝΤΑ ΔΙΠΛΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕ “MEGA BROKERS

ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

 

XATZDAP

 

 

Ζούμε κάτι το διαφορετικό και το αναπάντεχο, παραπάνω από ένα χρόνο, με την πανδημία. Όλα έχουν αλλάξει, όλα έχουν πάει πίσω, αλλά πάντα ελπίζουμε.

Σε ερασιτεχνικό αθλητικό επίπεδο, έχουμε ξεχάσει τι πάει να πει ποδόσφαιρο. Και όπως έχουμε γράψει πριν λίγο καιρό, μπορεί στην ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, όπως και σε όλες τις ομάδες, να μην υπάρχει αγωνιστική δράση, αλλά αυτό δεν σημαίνει, ότι… διαδικτυακά ή, ηλεκτρονικά, δεν προχωρούν πολλές υποθέσεις! Σε λίγο χρονικό διάστημα μάλιστα, από την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξουν και κάποιες ανακοινώσεις, που αφορούν τη νέα αγωνιστική περίοδο 2021-2022, καθώς η φετινή σεζόν είναι ως μη γενόμενη, ειδικά για το ανδρικό τμήμα, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ.

Επειδή, όμως, όπως περιγράψαμε παραπάνω, μπορεί όλα να πήγαν πίσω, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν κινήθηκαν θέματα σε άλλους, επιμέρους τομείς, που αφορούν την ομάδα της πόλης μας στις σχέσεις της με θεσμούς, φορείς, χορηγούς και υποστηρικτές.

Μία τέτοια περίπτωση, ένδειξη της παντοτινής στήριξης προς τον σύλλογο της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, ακόμη και σε μία τέτοια λειψή αγωνιστική σεζόν λόγω της πανδημίας, αποτελεί και η περίπτωση, του διακεκριμένου συμπολίτη μας, Προέδρου του ΕΕΑ (Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών), πρώην Προέδρου της ΑΠΕ, κ. Γιάννη Χατζηθεοδοσίου, ο οποίος μέσω της εταιρείας του MEGA BROKERS, είναι από τους σταθερούς υποστηρικτές και χορηγούς της Αγίας Ελεούσας. Το ίδιο έπραξε και στην τωρινή σεζόν, με σεβασμό, ειλικρινή ενδιαφέρον και αγάπη για την ομάδα ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου.

Ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου, παρά το καθημερινό βαρύ επαγγελματικό φορτίο του, δεν ξεχνά την πόλη του, ούτε και την πραγματική ομάδα της καρδιάς του, την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, την οποία υπηρέτησε και από την θέση του Προέδρου. Μαθαίνει τα νέα της σε τακτά χρονικά διαστήματα και εν έτει 2021, συμπληρώνει 27 χρόνια, από το 1994, ως λαμπερός υποστηρικτής και χορηγός της ομάδας μέσω της εταιρείας του MEGA BROKERS (πρώην ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ), που αποτελεί στον τομέα της την κορυφαία στην ελληνική επικράτεια.

 

Στην κεντρική φώτο, ο κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με τον γιο του, Τάσο, ο οποίος είναι Αντιπρόεδρος και Γεν. Διευθυντής της MEGA BROKERS.

 

 

DIAFMESS

 

 

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ ΚΑΙ Η MEGA BROKERS

 

XATZGRAFMES

 

Ξεχωριστή η πορεία και εξίσου επιτυχημένες όλες οι επιλογές, με τις οποίες καταπιάστηκε ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου (καθότι… μαχητής, επίμονος και διορατικός), που μεγάλωσε στην Αγία Βαρβάρα, ήταν ενεργός και δραστήριος από μικρή ηλικία στα τοπικά δρώμενα, ενώ από ένα μικρό γραφείο ασφαλειών το 1990 στην Αγία Βαρβάρα, ξεκίνησε την ανοδική του επαγγελματική διαδρομή, για να φτάσει εδώ και μερικά χρόνια στην κορυφή με την MEGA BROKERS SA, με τον ίδιο να αποτελεί τον κορυφαίο διαμεσολαβητή την Ελλάδα.

Το δημιούργημα του, οι «ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ ΧΑΤΖΗΘΕΟΔΟΣΙΟΥ» με το ξεκίνημα πριν από 31 χρόνια στην Αγία Βαρβάρα, μετεξελίχθηκε σε Mega Brokers S.A.. Η ελληνική μεσιτική εταιρεία ασφαλειών που καταγράφει τα δικά της χρόνια επιτυχίας στην ασφαλιστική αγορά έχει εκτοπίσει σε κύκλο εργασιών ακόμη και θυγατρικές μεσιτικές εταιρείες ασφαλειών τραπεζικών ομίλων.

Το 1998 και έχοντας σημειώσει ήδη τις πρώτες επιτυχίες της, η εταιρεία άνοιξε γραφεία στην Αθήνα (Πατησίων 137) αλλάζοντας την επωνυμία της σε Mega Ασφάλειες ΕΠΕ, ενώ στη συνέχεια προχώρησε και στην επένδυση των πρώτων ιδιόκτητων γραφείων της επί της Πανεπιστημίου 56, μια περιοχή στην οποία ο κ. Χατζηθεοδοσίου κινείται ακόμα και σήμερα ως Πρόεδρος του ΕΕΑ.

Το 2006 απέκτησε την τελική της μορφή με την ονομασία Mega Brokers S.A. μεταφέροντας την έδρα της σε νέα γραφεία επί της Λεωφόρου Συγγρού, ενώ σχεδόν δέκα χρόνια μετά (2016) ολοκλήρωσε επένδυση ύψους 2,5 εκατ. ευρώ - ιδίων κεφαλαίων - για τη μεταστέγασή της σε ιδιόκτητο κτίριο πλησίον της Λεωφόρου Συγγρού.

Εν έτει 2021, ο κ. Χατζηθεοδοσίου, ο κορυφαίος σε πωλήσεις Έλληνας διαμεσολαβητής ασφαλιστικών υπηρεσιών, με τζίρο δεκάδων εκατ. Ευρώ (η μεγαλύτερη μεσιτική εταιρεία ασφαλιστικών εργασιών στην Ελλάδα) και παρουσία σε όλη την επικράτεια, μέσω της MEGA BROKERS SA (με περιφερειακά γραφεία σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα), διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο 1.330 ασφαλιστών, καλύπτοντας πλήρως όλες τις ανάγκες, επαγγελματιών ή, νοικοκυριών, που συνολικά φτάνουν τους 240.000 ασφαλισμένους.

Ο Γιάννης Χατζηθεοδοσίου γεννήθηκε το 1963 στο Μπαμπαλιό Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας από γονείς ποντιακής καταγωγής. Σπούδασε Οικονομικές Επιστήμες στην Ανωτάτη Βιομηχανική Σχολή Πειραιά - σημερινό ΠΑ.ΠΕΙ. - και συμμετείχε στο Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου. Το 1990 ίδρυσε την εταιρεία του, ενώ παράλληλα εκλέχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Βαρβάρας, θέση στην οποία επανεκλέχθηκε το 1994.

Πολιτικοποιημένος, δεν σταμάτησε στιγμή να συνδυάζει τα επαγγελματικά με τα κοινωνικά. Κάπως έτσι, από το 1993 έως το 1996 ήταν Διοικητής του Νομαρχιακού Νοσοκομείου Δυτικής Αττικής (Λοιμωδών). Η θεσμική του πορεία στο Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΕΑ) ξεκίνησε το 2001 όταν εκλέχθηκε για πρώτη φορά μέλος του διοικητικού συμβουλίου. Χρέη Προέδρου ανέλαβε το 2012 και συνεχίζει αδιάλειπτα έως σήμερα στο Προεδρικό θώκο, έχοντας να παρουσιάσει σπουδαίο έργο. Επίσης είναι Αντιπρόεδρος του ΟΠΕΜΕΔ (Οργανισμός Προώθησης Εναλλακτικών Μεθόδων Επίλυσης Διαφορών), και του Περιφερειακού Συμβουλίου των Επιμελητηρίων Αττικής, όπως εκπρόσωπος στο Διεθνές Επιμελητήριο. Διατηρεί επίσης θέσεις ως μέλος στο Δ.Σ. του Συνδέσμου Ελλήνων Μεσιτών Ασφαλίσεων, της Ένωσης Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών Ελλάδος, του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος και ως αντιπρόσωπος της ΓΣΕΒΕΕ.

 

 

DIAFMESS