Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΣΣΟΣ

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ ΕΠΣΑ

 

VDARX

 

 

Δια του Προέδρου της κ. Κώστα Βόσσου, ο οποίος είχε ορισθεί ως νόμιμος εκλέκτορας της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, εκπροσωπήθηκε ο ιστορικός σύλλογος της Αγίας Βαρβάρας στις εκλογές της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Αθήνας (ΕΠΣΑ), οι οποίες διεξήχθησαν το απόγευμα της Τετάρτης 23 Ιουνίου 2021 στο Περιστέρι.

Μία εκλογική διαδικασία, η οποία χωρίς αμφιβολία – και όπως αναμενόταν για όλους όσοι γνωρίζουν… το αδιάσπαστο dna του αθηναϊκού ποδοσφαίρου – επιβεβαίωσε την πλήρη στήριξη και αναγνώριση στον κ. Παναγιώτη Δημητρίου (Αν. Πρόεδρος της ΕΠΟ), που ανανέωσε την θητεία του στον Προεδρικό θώκο για 6η σερί θητεία.

Σχετικά με τα αποτελέσματα, όπως δημοσίευσε το soccerlive.gr, εκτός από τον κ. Παναγιώτη Δημητρίου (105 ψήφοι), εκλέγονται ακόμη οι:

 

Νικόπουλος 87

Παπαδόπουλος 61

Ρούσσος 57

Ξυπνητός 55

Λαδάς 55

Καρβελέας 49

Δεκαβάλας 48

Λουκιδέλης 45

Κασκαντίρης 44

Καζναφέρης 41

Καραγεώργας 40

Λιβιτσάνος 38

Ευστρατίου 35

Ασωνιτης 32

Δεν εξελέγησαν οι:

Λυμπέρης 28

Χριστόπουλος 22

Αγγέλης 17

 

ΕΞΕΛΕΓΚΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

Εξελέγησαν οι:

Ντάννη 63

Ιωακείμ 47

Μανούσος 29

Δεν εξελέγησαν οι:

Μοσχονάς 24

Ρηγόπουλος 14

 

Εκλογική επιβράβευση και για τον συμπολίτη μας κ. Γιάννη Ρούσσο, ο οποίος εκλέχθηκε μεταξύ των πρώτων, και συνεχίζει και αυτός την συνεχή παρουσία του στο ΔΣ της ΕΠΣΑ, έχοντας και αυτός, εδώ και πολλά χρόνια, προσφέρει πάρα πολλά για το καλό του αθηναϊκού ποδοσφαίρου.

Να σημειώσουμε ακόμη, ότι Αναπληρωματικός εκλέκτορας της ΑΠΕ είχε ορισθεί ο Γεν. Γραμματέας του συλλόγου κ. Ναπολέων Δάκουρας, ενώ τον Πρόεδρο της Αγίας Ελεούσας κ. Κώστα Βόσσο, συνόδευσε το μέλος (Υπ. Επικοινωνίας) του ΔΣ, κ. Θεόδωρος Γουρνάς.

Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑ και Αν. Πρόεδρος της ΕΠΟ, κ. Παναγιώτης Δημητρίου και δεξιά ο κ. Κώστας Βόσσος.

 

 

OUZESOTDIL

 

 

 

apekl1

 

 

apekl12

 

 

apekl13

 

 

apekl2a

 

 

apekl3

 

 

MESGERDIE

 

 

apekl4

 

 

apekl5

 

 

apekl6

 

 

apekl7

 

 

apekl8

 

 

MESKOUFFOK

 

 

apekl9

 

 

apekl10

 

 

 apekl11

 

 

apekl12a

 

 

cekl2

 

 

VOSSMAKET