ΦΙΛΙΚΟ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ - ΑΓΙΑΞ ΤΑΥΡΟΥ (11-9-2021)

ARXFILAJ

 

 

Αγία Ελεούσα και Άγιαξ Ταύρου διασταύρωσαν… φιλικά τα ξίφη τους, το απόγευμα του Σαββάτου 11 Σεπτεμβρίου 2021 στο γήπεδο Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους ενόψει του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ, που ξεκινά το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Σεπτεμβρίου 2021.

Η λήξη της φιλικής συνάντησης βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες με σκορ 2-2.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 23΄ (0-1) με τον Παπανδρέου και στο 60΄ ο Μπίκος με κεφαλιά ισοφάρισε σε 1-1. Στο 67΄ οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πάλι μπροστά στο σκορ (1-2) με γκολ που σημείωσε υπό δοκιμή παίκτης, ενώ το τελικό 2-2 σημείωσε στο 86΄ με σουτ ο Μαζμανίδης.

Ήταν το 6ο φιλικό ματς για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα.

Μέχρι τώρα, στα τρία πρώτα (3) εντός έδρας φιλικά παιχνίδια, η ΑΠΕ έχει επιβληθεί με 1-0 επί της Κ19 του Απόλλωνα Αθηνών, ήρθε ισόπαλη (2-2) με την Κ19 του Ατρόμητου Περιστερίου (Κ19), ενώ χωρίς γκολ (0-0) έληξε η συνάντηση με τον Ήφαιστο Περιστερίου την Κυριακή 22 Αυγούστου 2021.

Στις 28 Αυγούστου η ΑΠΕ είχε έρθει ισόπαλη (1-1) εκτός έδρας με τη Νέα Ιωνία, ενώ το περασμένο Σάββατο νίκησε εκτός έδρας με 2-1 τον Απόλλων Χαλανδρίου. Σήμερα, Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου 2021, οι «κυανόλευκοι» της Αγίας Βαρβάρας ήρθαν ισόπαλοι 2-2 με τον Άγιαξ Ταύρου.

Ο προπονητής της ΑΠΕ, Νίκος Κουνάδης, ξεκίνησε τον αγώνα με τους:

Ξυδιάς, Παυλάκος, Μπίκος, Κυβέλος, Μαθιούδης, Μαζμανίδης, Πατσατζόγλου, Κατσικανταής, Μπρούσος, Τσαγκάρης, Γολίδης, ενώ χρησιμοποιήθηκαν ακόμη οι:

Παπαδόπουλος Χρ., Παναγιωτίδης, Παναγιωτόπουλος, Τζώρτζης, Μίσκο, Τσιαντούλας, Σωτηρίου

Ο προπονητής του Άγιαξ Ταύρου Γιάννης Γαζής είχε στην αρχική ενδεκάδα τους:

Ηρακλής, Χασιώτης, Μαυροβουνιώτης, Μαρούσης, Σέχου Γ., Κάτσης, Ερμάλ, Σιδηρόπουλος, Σέχου Σ., Γκουτσούλας, Παπανδρέου, ενώ έπαιξαν ακόμη οι:

Αλεξόπουλος, Ματζιούδας, Βλάμης, Μαυρέλης, Βεζύρης και 3 υπό δοκιμή παίκτες.

Τα επόμενα 24ωρα θα ακολουθήσει φωτορεπορτάζ από την φιλική αναμέτρηση.

 

 

OUZESOTDIL