ΑΠΩΛΕΣΕ ΤΟ ΑΒΑΝΤΑΖ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

MAMAPXD

 

 

Για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ηττήθηκε με 3-0 από τον ισχυρό Άτταλο, σε αγώνα που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου 6 Νοεμβρίου 2021 στο γήπεδο Κάτω Αχαρνών.

Σε ένα πολύ δυνατό ματς, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν (1-0) στο 13΄ με τον Ταμπάκη, ενώ στο 22΄ ο Άτταλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Κωτσαλά. Μία εξέλιξη, που σίγουρα έδινε έστω ένα μικρό αβαντάζ στην Αγία Ελεούσα, λόγω της αριθμητικής υπεροχής, που, όμως, το απώλεσε στις καθυστερήσεις του α΄ ημιχρόνου, καθώς στο 45+, έμεινε και αυτή με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Μπίκου (κεντρική φώτο), που απώθησε αντίπαλο παίκτη (όπως σημείωσε ο ρέφερι στο φ.α.).

Στην επανάληψη η ΑΠΕ του Νίκου Κουνάδη προσπάθησε, αλλά κάπου προς το τέλος στέρεψαν οι δυνάμεις από την υπερπροσπάθεια, για να γίνει στο 87΄ το 2-0 με τον Καραγιάννη και το 3-0 στο 89΄ με τον Σταύρου, που με μια απίστευτη κούρσα, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του.

Διαιτητής ο Πατεράκης, με βοηθούς τους Καραγεώργο, Τζέλο, ενώ παρατηρητής ήταν ο κ. Ζήσης Καραγιάννης.

ΑΤΤΑΛΟΣ: Λιανός, Σταύρου, Χιώτης, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (58΄ Σταθακόπουλος), Μποζινάκης (46΄ Καραγιάννης), Κοβάνης (85΄ Μουρεζίνης), Δήμος, Μιράκας (26΄ Στεφανής).

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Γολίδης (57΄ Παναγιωτόπουλος), Τσαγκάρης, Κατσικανταής, Μπάκας Π. (76΄ Παναγιωτίδης), Γιαννόπουλος, Πατσατζόγλου (46΄ Μπάκας Αλ.)

 

* Την επόμενη αγωνιστική (8η) η ΑΠΕ έχει ρεπό, ενώ στις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές από την 9η έως την 12η έχει τρία (3) εντός έδρας ματς, όπου μπορεί να κριθούν πολλά, όσο την βελτίωση της θέση της στον βαθμολογικό πίνακα \ 9η ΑΠΕ – Αστέρας Ζωγράφου, 10η Ηράκλειο – ΑΠΕ, 11η ΑΠΕ – Σούρμενα, 12η (έναρξη β΄ γύρου) ΑΠΕ – ΓΣ Αργυρούπολης.

 

* Το μεσημέρι (2.30) της προσεχούς Τετάρτης 10 Νοεμβρίου 2021, η ΑΠΕ παίζει στο γήπεδο Αλίμου Α΄ με τους Τράχωνες για την 4η φάση του κυπέλλου της ΕΠΣΑ.

 

 

MAMOK