ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΗΣΕ ΜΕ ΝΙΚΗ

ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΤΣΟΥΚΑΛΑ Η ΑΠΕ

xristnik

 

 

Έκανε το καθήκον της η ποδοσφαιρική οικογένεια της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και στον κρίσιμο εντός έδρας αγώνα της με τον Αστέρα Ζωγράφου για την 9η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, κέρδισε με 1-0 στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας το πρωί της Κυριακής 21 Νοεμβρίου 2021, αποχαιρετώντας νικηφόρα έναν Στρατιώτη του Συλλόγου, τον Χρήστο Τσουκαλά, ο οποίος έφυγε από την ζωή την Τετάρτη 17 Νοεμβρίου 2021 σε ηλικία 68 ετών και θα κηδευθεί αύριο Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2021 (στις 2 το μεσημέρι) στο Γ΄ Κοιμητήριο Αθηνών.

Βαρύ και ιδιαιτέρως συγκινησιακό το κλίμα στα Ριμινίτικα, όπου στην ποδοσφαιρική αποχαιρετιστήρια τελετή, λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης, η οικογένεια της ΑΠΕ, παρέδωσε στους οικείους του αείμνηστου Γενικού Αρχηγού της ομάδας Χρήστου Τσουκαλά, μία αναμνηστική φανέλα με το νούμερο 2 που φόραγε ως παίκτης της Αγίας Ελεούσας, ενώ στην γωνιά του Χρήστου στον πάγκο, παίκτες και παράγοντες απέθεσαν λουλούδια. Επίσης, έπειτα από ειδική άδεια της ΕΠΣΑ, τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του εκλιπόντος και αύριο στο τελευταίο αντίο το φέρετρο θα καλυφθεί με την ένδοξη σημαία της ΑΠΕ, την ομάδα που αγάπησε και υπηρέτησε για πάνω από μισό αιώνα, ο μαχητής Χρήστος Τσουκαλάς.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ΑΠΕ έκανε, όπως γράψαμε, το μεγάλο καθήκον της, και πήρε τεράστια και ουσιαστική νίκη με 1-0 επί του Αστέρα Ζωγράφου, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής σε έναν πάρα πολύ δύσκολο όμιλο, όπου ο βαθμός δυσκολίας ανεβαίνει επικίνδυνα, αν κρίνουμε και από το εκτός έδρας διπλό (0-1) των Βριλησσίων επί της ΑΕ Ηρακλείου τη περασμένη αγωνιστική.

Παρά τις σημαντικές απουσίες της (Μπίκος, Γιαννόπουλος), η ΑΠΕ ήταν ψυχωμένη και πήρε τη νίκη (3η σερί εντός έδρας) με γκολ του Κυβέλου στο 75΄. Διαιτητής ο Ψαρίδης.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κυβέλος, Μπάκας Αλ., Γολίδης, Τσαγκάρης (61΄ Παναγιωτίδης), Κατσικανταής (90΄ Τσιγκόπουλος), Μαθιούδης, Παναγιωτόπουλος, Πατσατζόγλου (69΄ Μπάκας Π.)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΖΩΓΡΑΦΟΥ: Μίχος, Τσιγαρίδας Δ. (46΄ Καραγιάννης), Ξανθόπουλος (80΄ Αγγελόπουλος), Κυριαζής, Καρακάσης, Καλκάνης, Λαχανάς (72΄ Μεντί – 75΄ λ.τ. Δρανδράκης), Πολυμένος (46΄ Βραχίμη), Τσιγαρίδας Σ., Τσιάκαλος, Τζοβάρας

 

* Στην κεντρική φώτο, ο Χρήστος Τσουκαλάς πριν 40-45 χρόνια με την φανέλα της ΑΠΕ στο Δημοτικό Στάδιο του Αιγάλεω.

 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 9ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Πετράλωνα – Χολαργός 1-7, Άτταλος – Ηράκλειο 2-1, Αγία Ελεούσα – Αστέρας Ζωγράφου 1-0, Αθηναϊκός – ΓΣ Αργυρούπολης 3-0, Βριλήσσια – Σούρμενα 3-2, Ρεπό η Νέα Ιωνία.

 

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ 2ου ΟΜΙΛΟΥ ΤΗΣ Α΄ ΑΘΗΝΑΣ

vathap

 

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 10ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ: Νέα Ιωνία – Πετράλωνα, Χολαργός – Αθηναϊκός, ΓΣ Αργυρούπολης – Βριλήσσια, Σούρμενα – Άτταλος, Ηράκλειο – Αγία Ελεούσα, Ρεπό ο Αστέρας Ζωγράφου.

 

* Δύσκολο το εκτός έδρας ματς της 10ης αγωνιστικής με την ΑΕ Ηρακλείου για την ΑΠΕ, όπου Θα πάει για μάχη, ενώ ακολουθούν τα δύο εντός έδρας παιχνίδια με Σούρμενα (11η), ΓΣ Αργυρούπολης (12η / έναρξη β΄ γύρου), όπου δεν υπάρχει άλλο ζητούμενο από το 6πόντο.

 

 

 

MAMOK