ΕΝΤΟΣ ΣΤΟΧΟΥ Η ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΜΕ ΤΗΝ ΛΗΞΗ ΤΟΥ Α΄ ΓΥΡΟΥ

 

arxapst

 

 

Κάλλιστα θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα στο εντός έδρας ματς της 11ης αγωνιστικής και τελευταίας του α΄ γύρου (2ος όμιλος Α΄ ΕΠΣΑ), απέναντι στα Σούρμενα, με τις δύο ομάδες να έρχονται τελικά ισόπαλες με σκορ 1-1, σε αγώνα που διεξήχθη το πρωί της Κυριακής 5 Δεκεμβρίου 2021 στα Ριμινίτικα Αγίας Βαρβάρας.

Η ΑΠΕ ήταν καλύτερη, είχε την υπεροχή και την κατοχή, αλλά βρήκε απέναντι της μία καλά «οχυρωμένη» στα μετόπισθεν ομάδα, όπως τα Σούρμενα. Επίσης, ο έμπειρος κατά τα τ’ άλλα, διαιτητής Χριστοδούλου, αρνήθηκε καταφανέστατο πέναλτι σε σπρώξιμο – μαρς πάνω στον Παναγιωτόπουλο.

Στο 4΄ ο Τσαγκάρης είχε δοκάρι για την ΑΠΕ, που μπήκε δυνατά, ενώ κόντρα στην ροή της συνάντησης, ο Μασάδο με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 0-1. Ο Μπίκος στο 61΄, επιστρέφοντας στην ενδεκάδα (εξέτισε την ποινή του), πέτυχε το 1-1.

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μαζμανίδης, Τζώρτζης, Κύβελος, Μπίκος, Μπάκας Α., Τσαγκάρης (81΄ Παναγιωτίδης), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής, Μπάκας Π. (52΄ Γιαννόπουλος).

ΣΟΥΡΜΕΝΑ: Αθανασόπουλος, Αγγελής, Μαρινάκης, Καμπουρούδης, Οικονόμου, Γιαννούλης, Ντοκάι, Παπαδάκης, Χαπάλογλου, Μασάδο (90΄ Περμπάσα), Πετριτάι.

 

* Ολοκληρώθηκε ο α΄ γύρος του πρωταθλήματος και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, μετά από 11 αγωνιστικές, βρίσκεται εντός στόχου, που είναι η παραμονή, έχοντας κρατήσει «μικρό καλάθι προσδοκιών» - και ορθώς - από την αρχή του πρωταθλήματος.

Ο προπονητής Νίκος Κουνάδης (που πιστεύει πάρα πολύ στο έμψυχο δυναμικό), έστησε ένα νεανικό και ανανεωμένο αγωνιστικό σύνολο, που μετά την 3η αγωνιστική (ξεκίνημα με 3 ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές), πήρε μπροστά και μπήκε σε ρυθμό.

Αυτό δεν σημαίνει εφησυχασμός, αλλά αντίθετα, πάρα πολύ προσοχή για να τελειώνει όσο πιο γρήγορα η υπόθεση παραμονή. Και σίγουρα το πιο επιθυμητό αποτέλεσμα για το ξεκίνημα του β΄ γύρου στο εντός έδρας ματς με τον ΓΣ Αργυρούπολης για την 12η αγωνιστική, είναι προφανώς η νίκη.

 

* Στην κεντρική φώτο, αριστερά ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Κώστας Βόσσος και δεξιά ο προπονητής του σωματείου, Νίκος Κουνάδης.

 

 

apvath2

 

 

vathap2

 

 

STMAKARX