ΠΕΝΤΕ (5) ΤΕΛΙΚΟΙ ΚΑΙ 8 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

ARXAPPOK

 

 

Στην τελική ευθεία το πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα σε αυτές τις υπόλοιπες 6 αγωνιστικές, θα δώσει τον δικό της μεγάλο αγώνα για την παραμονή στην κατηγορία.
Στον 2ο δύσκολο όμιλο που μετέχει η ΑΠΕ, όπως έχει εξελιχθεί, το νεανικό επί το πλείστον αγωνιστικό σύνολο του προπονητή Νίκου Κουνάδη (πάνω αριστερά στην αρχική φώτο του άρθρου), σε αυτές τις έξι (6) αγωνιστικές θα δώσει πέντε (5) τελικούς (έχει και ένα ρεπό), για να πετύχει τον στόχο του. Μάλιστα τους δύο εξ’ αυτών των κρίσιμων παιχνιδιών, θα τους δώσει μέσα σε τέσσερις (4) μέρες, καθώς το πρωί της Κυριακής 13 Φεβρουαρίου 2022 θα παίξει εκτός έδρας με τα Βριλήσσια, ενώ τη επόμενη Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στην εμβόλιμη 18η αγωνιστική, θα υποδεχθεί στην Αγία Βαρβάρα τον πανίσχυρο Άτταλο.

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΠΕ

 

17η αγωνιστική: Βριλήσσια – Αγία Ελεούσα

 

18η αγωνιστική: Αγία Ελεούσα – Άτταλος

 

19η αγωνιστική: ΡΕΠΟ

 

20η αγωνιστική: Αστέρας Ζωγράφου – Αγία Ελεούσα

 

21η αγωνιστική: Αγία Ελεούσα – Ηράκλειο

 

22η αγωνιστική: Σούρμενα – Αγία Ελεούσα

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 17ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

dd1

 

 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 18ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

 

dd2

 

 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

 

 

dd3

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

 

ΟΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΕΣ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ ΤΗΣ ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

 

Σε αυτό το αγωνιστικό… ντεμαράζ του πρωταθλήματος, η ΑΠΕ προχώρησε σε ορισμένες μεταγραφικές προσθήκες, έτσι ώστε ο προπονητής Νίκος Κουνάδης, να έχει παραπάνω λύσεις στα χέρια του.

Κατά την πρόσφατη μεταγραφική εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, η ΑΠΕ προχώρησε σε οκτώ (8) προσθήκες, οι οποίες αφορούν νεαρούς ποδοσφαιριστές. Πιο συγκεκριμένα, αποκτήθηκαν ο 21χρονος Κώστας Κουζής από τον Διγενή Χαριάς (ΕΠΣ Ηλείας), ο 19χρονος Παναγιώτης Νικολόπουλος από τον Φωστήρα Ταύρου, ο 20χρονος Κύπριος Μάμας Μάμα από τον Ερμή Αραδίππου, ο 22χρονος Γιώργος Μπαρδώσας από τον ΑΟ Υπάτου Βοιωτίας, ο 21χρονος Δημήτρης Γκάνιος από την ΑΕ Ιλίου, ο 19χρονος Μίτσκο Φίλο από την Κ19 της ΠΑΕ Καλλιθέα, ο 23χρονος Παναγιώτης Χαλβαντζής από τον ΑΟ Ιλίου και ο 23χρονος Δημήτρης Φίλης από τον Άφοβο. Ακολουθεί ένα μίνι βιογραφικό των νέων παικτών της ΑΠΕ.

 

 

MESAPMET

 

 

Ο 23χρονος τερματοφύλακας Παναγιώτης Χαλβαντζής (φώτο 1) προέρχεται από τον ΑΟ Ιλίου. Ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Αστέρα Βάρης και του Φοίβου Βάρης, ομάδα στην οποία προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα, ενώ ακολούθησαν η Κ20 της ΠΑΕ Λεβαδειακός, ο Παμπαιανικός, ο Κεραυνός Κερατέας, ο Παλλαυρεωτικός, ενώ στο α΄ μισό της περιόδου 2021-2022 κατέγραψε πέντε (5) συμμετοχές με τον ΑΟ Ιλίου στην Α΄ ΕΠΣΑ.

 

Ο 21χρονος Δημήτρης Γκάνιος (φώτο 2), αγωνίζεται στη επίθεση. Σύμφωνα με το πρόσφατο ιστορικό του, την σεζόν 2018-2019 είχε 9 συμμετοχές και 2 γκολ με το Καματερό στην Β΄ ΕΠΣΑ, ενώ με την ίδια ομάδα στην Α΄ ΕΠΣΑ την περίοδο 2019-2020 είχε 16 εμφανίσεις και 1 γκολ. Την αγωνιστική χρονιά 2020-2021 είχε 5 συμμετοχές και 1 γκολ με την ΑΕ Ιλίου στην Γ΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ στο α΄ μισό της φετινής περιόδου 2021-2022 με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία, είχε 7 ματς και 4 γκολ. Με την ΑΠΕ, σε αυτό το σύντομο διάστημα, που φοράει την φανέλα της (από τις αρχές Ιανουαρίου), ήδη έχει καταγράψει τρεις (3) συμμετοχές και 1 γκολ.

 

Ο 20χρονος Κύπριος Μάμας Μάμα (φώτο 3) ήρθε πριν λίγο χρονικό διάστημα στην Ελλάδα για σπουδές σε ακαδημαϊκό ίδρυμα της χώρας (στο Αιγάλεω), και οι ποδοσφαιρικές… συστάσεις που έφτασαν υπ’ όψιν των παραγόντων της ΑΠΕ, ήταν τέτοιες που κινήθηκαν γρήγορα και απέκτησαν τον ταλαντούχο παίκτη, ο οποίος ήδη έχει καταγράψει δύο (2) συμμετοχές με την ομάδα της πόλης μας.

 

Ο 22χρονος Γιώργος Μπαρδώσας (φώτο 4), την σεζόν 2018-2019 ήταν στην ΑΕ Ηρακλείου, την επόμενη περίοδο 2019-2020 είχε 15 συμμετοχές και 2 γκολ με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου στην Α΄ ΕΠΣΑ, ενώ την περασμένη και… κουτσουρεμένη (λόγω πανδημίας) αγωνιστική σεζόν 2020-2021, με την ίδια ομάδα στην ίδια κατηγορία είχε 7 συμμετοχές. Ακολούθησε η μεταγραφή του στο ΑΟ Υπάτου Βοιωτίας (Γ΄ Εθνική), σύλλογο από τον οποίο μετακινήθηκε πριν λίγο καιρό στη ΑΠΕ, όπου ήδη έχει καταγράψει μία (1) συμμετοχή.

 

Ο 19χρονος ταλαντούχος Μίτσκο Φίλο (φώτο 5), είναι στις τάξεις της ΑΠΕ από τον περασμένο Οκτώβριο, αλλά οι διαδικασίες για την έκδοση του δελτίου του ευοδώθηκαν τον Δεκέμβριο. Ο Φίλο, που προέρχεται από το καλό αγωνιστικό τμήμα Κ19 της ΠΑΕ Καλλιθέα, την περασμένη Κυριακή 6 Φεβρουαρίου, στο εντός έδρας ματς με τον Αθηναϊκό, κατέγραψε την πρώτη συμμετοχή του με την ΑΠΕ.

 

Ο 21χρονος Κώστας Κουζής (φώτο 6), που προέρχεται από τον Διγενή Χαριάς (ΕΠΣ Ηλείας), είναι στις τάξεις της ΑΠΕ από το περασμένο καλοκαίρι, και ήδη έχει καταγράψει μία (1) συμμετοχή στο κύπελλο και μία (1) στο πρωτάθλημα με την ΑΠΕ.

 

Στην ομάδα της πόλης μας εντάχθηκε ο 19χρονος Παναγιώτης Νικολόπουλος (φώτο 7) από τον Φωστήρα Ταύρου, ο οποίος παλαιότερα έχει συμμετοχές και με τις αντίστοιχες ηλικιακές Μικτές της ΕΠΣΑ.

 

Τέλος, είχαμε και μία επιστροφή στην ΑΠΕ, καθώς εντάχθηκε στα… γνώριμα εδάφη της Αγίας Βαρβάρας, ο 23χρονος Δημήτρης Φίλης (φώτο 8). Την σεζόν 2014-2015 ανήκε στον Κολωνό, την επόμενη περίοδο 2015-2016 είχε 11 εμφανίσεις και 1 γκολ με τον Κολωνό στην Β΄ κατηγορία της Αθήνας, ενώ ακολούθησαν οι μετακινήσεις του σε ομάδες των πειραϊκών πρωταθλημάτων. Την αγωνιστική σεζόν 2018-2019 ήρθε στην ΑΠΕ (ομάδα στην οποία έχει αγωνιστεί ο πατέρας του, Χρήστος), όπου με τον σύλλογο της πόλης μας, είχε 9 συμμετοχές και 2 γκολ στην Β΄ ΕΠΣΑ, πανηγυρίζοντας την άνοδο στην Α΄ ΕΠΣΑ. Τις προηγούμενες δύο περιόδους (2019-2020, 2020-2021) ο Δημήτρης Φίλης έπαιξε στον Άφοβο, για να ακολουθήσει η μεταγραφή του, πριν λίγες μέρες, στην ΑΠΕ.

 

 

BIKOSMAKOK