ΠΑΝ… ΣΕΛΗΝΙΑΣΜΕΝΗ Η ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ

ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ

 

APARXXOK

 

 

Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, ημερομηνία όπου έχουμε την τελευταία Πανσέληνο του Χειμώνα, και σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο Ριμινίτικα της Αγίας Βαρβάρας, η ιστορική ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, πέτυχε τεράστια και σημαντική νίκη με 1-0 επί πανίσχυρου Άτταλου για την εμβόλιμη 18η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ.

Μία νίκη, που… φρέναρε τον διεκδικητή του τίτλου Άτταλο, αλλά που σήμαινε και ένα τεράστιο… άλμα παραμονής της ΑΠΕ στην κατηγορία. Το νεανικό σύνολο του Νίκου Κουνάδη, παρά τις απουσίες (Μαζμανίδης, Μπάκας Π., Τζώρτζης), έπαιξε μαχητικά, έβγαλε ψυχή στο τερέν και έφτασε στο τεράστιο και νικηφόρο αποτέλεσμα, για να πάρει ώθηση ψυχολογίας ενόψει των – μεσολαβεί το ρεπό της προσεχούς Κυριακής - τριών (3) επόμενων και τελευταίων αγωνιστικών – τελικών.

Οι έξι (6) πόντοι που μάζεψε η ΑΠΕ, στα τελευταία δύο παιχνίδια της, στην εκτός έδρας νίκη της περασμένης Κυριακής με τα Βριλήσσια (0-3) και το σημερινό εντός έδρας 1-0 επί του Άτταλου, αποτελούν συγκομιδή… χρυσάφι!

Στο 17΄ μετά από πάσα του Μπαρδώσα, ο Αλέξανδρος Μπάκας με σουτ πέτυχε το 1-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.

Στην επανάληψη και ειδικά στο τελευταίο εικοσάλεπτο οι φιλοξενούμενοι πίεσαν, αλλά η ΑΠΕ άντεξε… Στο 91΄ ο Άτταλος έμεινε με 10 παίκτες λόγω αποβολής με απευθείας κόκκινη κάρτα του Αγκόλι.

 

ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Μπίκος, Κυβέλος, Μπαρδώσας, Μίσκο (75΄ Κουζής), Τσαγκάρης (80΄ Γκάνιος), Πατσατζόγλου, Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (84΄ Παπαδόπουλος), Μάμας

 

ΑΤΤΑΛΟΣ: Τικταπανίδης, Σταύρου, Μιράκας, Κωτσαλάς, Αγοραστός, Παληγεώργος, Ταμπάκης (46΄ Κοβάνης), Στεφανής (46΄ Αγκόλι), Κιρτζιαλίδης, Δήμος (84΄ Μπουρνέλης), Καραγιάννης.

 

* Στην κεντρική φώτο από αριστερά, Τζανής, Κυβέλος, Τσατσούλης, Αγοραστός, Βαμβακάς

 

* Ακολουθεί μίνι – φωτορεπορτάζ από το γήπεδο Ριμινίτικα, όπου διεξήχθη η συνάντηση Αγία Ελεούσα - Άτταλος

 

 

 

ENDMLIX

 

 

 

VATH1

 

 

VATH3

 

 

 

 

VATH2

 

 

 

 

APAT1

 

 

APAT2

 

 

APAT3

 

 

APAT4

 

 

APAT5

 

 

VOSSMAKET

 

 

 

APAT6

 

 

APAT7

 

 

APAT8

 

 

APAT9

 

 

APAT10

 

 

APAT11

 

 

BIKOSMAKOK

 

 

APAT12

 

 

APAT13

 

 

APAT14

 

 

APAT15

 

 

APAT16

 

 

YESSNEW

 

 

APAT17

 

 

APAT18

 

 

APAT19

 

APAT20

 

 

diaffmessger

 

 

APAT21

 

APAT22

 

APAT23

 

APAT25

 

 

APAT24

 

 

ENDMLIX