ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ ΚΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ

ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΑΠΕ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙΣΑΡΗ

arxex

 

 

Λίγη ώρα, πριν να εισέλθουμε και επίσημα στην φετινή Τσικνοπέμπτη (24/2/2022), την κατ’ εξοχήν ελληνική παραδοσιακή μέρα της κρεατοφαγίας, σας παραθέτουμε άρθρο με θεματολογία και φωτορεπορτάζ, που αφορά θαλασσινά εδέσματα και ποδόσφαιρο.

Γίνεται; Εννοείται, ότι γίνεται…

Χαλαρή λοιπόν, η περασμένη εβδομάδα για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς η ομάδα της Αγίας Βαρβάρας, που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α΄ ΕΠΣΑ, προερχόταν από σημαντική εκτός έδρας νίκη επί των Βριλησσίων, ενώ το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Φεβρουαρίου 2022, οι «κυανόλευκοι» είχαν ρεπό.

Άρα, χωρίς αγωνιστικές υποχρεώσεις και κινητικότητα, δόθηκε η ευκαιρία, επί το πλείστον, σε φίλους και μέλη της ΑΠΕ, να αφήσουν το γήπεδο και να βρεθούν σε πιο παρεϊστικο και ανθρώπινο περιβάλλον… συνδυάζοντας θαλασσινές γεύσεις και ποδόσφαιρο!

Ο Γρηγόρης Καίσαρης, εκ των Αντιπροέδρων της ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, και ιδιοκτήτης του φημισμένου ουζερί ο «Ο ΝΙΚΟΣ» (από το 1984), τραπέζωσε στο κατάστημα του αργά το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 17 Φεβρουαρίου 2022, καλούς φίλους, όπου οι συνδαιτημόνες, εκτός από την παρακολούθηση του τηλεοπτικού ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, απόλαυσαν και θεσπέσια θαλασσινά εδέσματα…!!!

Εννοείται ότι μεταξύ «τύρου και αχλάδου» οι ποδοσφαιρικές συζητήσεις, είχαν και πολύ Αγία Ελεούσα!

Ομοτράπεζοι του Γρηγόρη Καίσαρη, ο Πρόεδρος της ΑΠΕ Κώστας Βόσσος, το μέλος του ΔΣ Πάνος Καρατζάς, ο προπονητής της ΑΠΕ Νίκος Κουνάδης, ο άμεσος συνεργάτης του και γυμναστής της ομάδας, Παναγιώτης Γάλλος, ο Υπεύθυνος των «κυανόλευκων» ακαδημιών Αντώνης Βαζλαματζής, ο φροντιστής του ποδοσφαιρικού τμήματος Κώστας Χρόνης, και ακόμη, ο πρώην προπονητής φυσικής κατάστασης της Εθνικής Ελλάδας και νυν συνεργάτης του τεχνικού επιτελείου της ΠΑΕ Ιωνικός, Γρηγόρης Μπιζάς, μαζί με τον συμπολίτη μας και διακεκριμένο προπονητή φυσικής κατάστασης, Νίκο Καίσαρη.

Ακολουθεί το σχετικό φωτορεπορτάζ

 

 

kAIS

 

 

 

 

gr1

Από αριστερά, Γρηγόρης Καίσαρης, Κώστας Βόσσος, Νίκος Κουνάδης

 

 

gr2

Σε πλήρη σύνθεση…

 

 

gr3

Ο Πάνος Καρατζάς (αριστερά) αναλύει… το πρότζεκτ… για τις γαρίδες! Ως γνωστόν, ο Πάνος μπορεί να πουλήσει και... χιόνι στους Εσκιμώους!

 

gr4

Ο Πρόεδρος της ΑΠΕ, Κώστας Βόσσος (δεξιά), υποστηρίζει, χειρονομώντας, γιατί ήταν… άδικη η ήττα του Ολυμπιακού στο Μπέργκαμο…

 

 

gr5

Υιός και Πατήρ. Νίκος και Γρηγόρης Καίσαρης

 

 

gr6

Γρηγόρης Μπιζάς και Νίκος Καίσαρης

 

 

 

gr7

Νίκος Κουνάδης και Κώστας Βόσσος, αφού απόλαυσαν ψαράκι!

 

 

 

gr8

Αντώνης Βαζλαματζής και Κώστας Χρόνης

 

 

 

gr9

Ο Παναγιώτης Γάλλος κοιτά τον φακό, ενώ ο Πάνος Καρατζάς, παρακολουθεί το ΑΤΑΛΑΝΤΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για να… αποτυπώσει τα συστήματα Μάρτινς (ο Πάνος παλαιότερα έχει ποστάρει για σύστημα Πούλμαν). Και μετά έκλαψε η μάνα του Πελέ… που λέμε στην Αγία Βαρβάρα

 

 

 

kAIS