…ΛΑΜΠΑΔΑ ΣΤΟΥΣ «ΠΡΟΦΗΤΕΣ ΗΛΙΕΣ»

ΓΙΑ ΤΟ «ΧΡΥΣΟ» ΔΙΠΛΟ Η ΑΠΕ!

liakoarx

 

 

… Λαμπάδα στους… «Προφήτες Ηλίες» για την ΑΠΕ Αγία Ελεούσα, καθώς δύο συνονόματοι παίκτες της, ο Ηλίας Παναγιωτόπουλος (δεξιά στην κεντρική φώτο) και ο Ηλίας Μπίκος (αριστερά στην κεντρική φωτο), ήταν οι δύο «χρυσοί» σκόρερ της στην μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί του γηπεδούχου Αστέρα Ζωγράφου, για την 20η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, αποτέλεσμα, που «κλειδώνει» την παραμονή των «κυανόλευκων» στην κατηγορία, και μόνο αν «αυτοκτονήσει» στις 2 επόμενες και τελευταίες αγωνιστικές, αλλάζει η κατάσταση.

Οι γηπεδούχοι είχαν προηγηθεί (1-0) στο 8΄ με τον Μεντί, αλλά οι παίκτες του Νίκου Κουνάδη, μετά την αρχική… ψυχρολουσία, ισορρόπησαν το ματς και ο Παναγιωτόπουλος ισοφάρισε (1-1) στο 18΄, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου.

Με πέναλτι του Ηλία Μπίκου στο 68΄, που δόθηκε σε ανατροπή του Μάμας Μάμα, η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα πέτυχε το τεράστιο 1-2 επί του Αστέρα Ζωγράφου.

ΑΠΕ ΑΓΙΑ ΕΛΕΟΥΣΑ: Ξυδιάς, Μπάκας Αλ., Τζώρτζης, Μπαρδώσας, Μπίκος, Κυβέλος, Τσαγκάρης (58΄ Μαζμανίδης), Μίτσκο (58΄ Πατσατζόγλου), Παναγιωτόπουλος, Κατσικανταής (84΄ Παπαδόπουλος), Μάμας

 

 

YESSNEW