arxikigs 2 

 

Γ.Σ. ΑΙΓΑΛΕΩ
ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ

 

Στις 12-14/12/2014 έγινε στην Πάτρα το Swimming Cristmas Cup 2014 με συμμετοχή 1200 αθλητών και αθλητριών απ'όλη την Ελλάδα, Κύπρο, Βουλγαρία και Γαλλία.
Στους 52 συλλόγους που βρέθηκαν στο κολυμβητήριο "Α.Πεπανός" ήταν και ο Γ.Σ. Αιγάλεω με 17 αθλητές και πολλή δυναμική παρουσία.
Στην αγωνιστική κατηγορία οι αθλητές μας
ΜΠΟΛΑΝΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 1ος στα 50 ύπτιο - 100 ύπτιο - 200 ύπτιο,
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος στα 100 ελεύθερο,5ος στα 50 ελεύθερο 6ος στα 200 μέτρα μ.ατομική,
ΨΑΡΑΔΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 2ος στα 200 ελεύθερο,5ος στα 200 πεταλούδα, 8ος στα 100 πεταλούδα,
ΚΑΤΣΟΥΡΑ ΒΙΚΥ 3η στα 50 πρόσθιο,5η στα 100 προσθιο, 6η 50 πεταλούδα, 7η στα 50 ύπτιο,
ΤΣΟΥΛΙΑΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ 6ος στα 200 προσθιο, 7ος 100 προσθιο,
ΔΗΜΗΤΡΕΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ 6ος στα 200 μ.ατομική, 8ος στα 100 ελεύθερο,
ΔΑΓΛΟΥΚΙΑΡΗ ΜΑΡΘΑ 7η στα 50 πεταλούδα.
Συγχαρητήρια και στους αθλητές μας ΚΑΡΟΥΣΟ ΚΩΝ/ΝΟ, ΨΑΡΑΔΕΛΗ ΔΗΜΗΤΡΗ, ΔΗΜΗΤΡΕΛΗ ΝΙΚΟ, ΔΑΓΛΟΥΚΙΑΡΗ ΝΙΚΟ και ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΒΙΚΥ για τη συμμετοχή τους και την προσπάθειά τους.
Στην προαγωνιστική κατηγορία οι αθλητές μας ΜΕΪΜΑΡΗ ΝΙΚΟΛΕΤΑ ΓΕΩΡΓΙΑ 1η στα 50 προσθιο, 1η στα 100 προσθιο,
ΜΕΤΣΙΟΥ ΚΩΝ/ΝΑ 3η στα 200 πρόσθιο, 5η στα 200 ελεύθερο, 5η στα 400 ελεύθερο,
ΤΣΑΝΤΗΡΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ 8ος στα 100 ύπτιο.
Τα παιδιά συνόδευσαν οι προπονητές μας ΜΑΝΙΑΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ και μέλη του Δ.Σ. Εννοείται ότι και αρκετοί γονείς βρεθήκαμε στις εξέδρες του "Α.Πεπανός" για να απολαύσουμε και να χειροκροτήσουμε τα παιδιά μας.
Ήταν μια πολύ ωραία εμπειρία για όλους όσοι βρεθήκαμε εκεί, αλλά ιδιαίτερα για τους αθλητές μας που σίγουρα ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και τη διαμονή τους στο πολύ ωραίο και φιλόξενο ξενοδοχείο "Patras Smart Hotel" αλλά και τη διαδρομή με το πούλμαν, κάνοντας αρκετές πλάκες και αστεία.

gsaigaleo 1

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΧΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ!

 

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας για την πολύτιμη βοήθειά τους.
Τη χορηγό της ομάδας μας, εταιρία SANICO METAL LTD , που η βοήθειά της ειδικά τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή ήταν ανεκτίμητη, της ευχόμαστε καλές δουλειές.
Τη μεγάλη μας χορηγό για τα ημερολόγια της ομάδας μας κα.Κωνσταντίνα Μαγλάρα απο το CAFE SUGAR LOUNGE (Κωνσταντινουπόλεως 35 Αιγάλεω πλ.Εσταυρωμένου), να της ευχηθούμε καλές δουλειές και υγεία και θα την ενημερώνουμε για τα νέα μας πίνοντας καφεδάκι στον πολύ ωραίο και ζεστό χώρο της.
Την κα.Μάγδα Κουρούση απο το κατάστημα POOL FASHION (έναντι κολυμβητηρίου) που πάντα μας στηρίζει και η συνεργασία μας με τις φόρμες, μπουρνούζια, τσάντες, μαγιό, σκουφάκια, γυαλάκια κ.α. είναι εξαιρετική και πολύ σημαντική.
Το κατάστημα MISO-MISO με ρούχα ανδρικά και γυναικεία (Αναγεννήσεως 11), τον κο Γιώργο απο το κατάστημα CREPA WAY (έναντι του κολυμβητηρίου) , το ανθοπωλείο ΑΝΘΟΚΗΠΟΣ (Νεάπολη), την Ασφαλιστική Πράκτορα κα.Βαλαμώντη Λαμπρινή (Νικ.Πλαστήρα 107), το STUDIO ΚΟΜΜΩΤΙΚΗΣ της κας Παντελάκη Σπυριδούλας (Ταρσού 16 - Νίκαια), τον κο.Σουμάλα Χρήστο από το Αρτοποιείο Ζαχαροπλαστείο ΕΝΤΕΛΒΑΪΣ (Δημαρχείου 21 και Νικ.Πλαστήρα 58) τον κο.Σοφρώνη Άγγελο απο το κατάστημα ΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΥΧΩΡΙΟ (Ανδριανουπόλεως και Νικ.Πλαστήρα 37), το κατάστημα FS DIRECT (Νικ.Πλαστήρα 18), τον κο Λευτέρη από τα καταστήματα A ONE & CAFE ΚΑΦΕ (Θηβών 432), τον κο.Πλαστρόπουλο Κώστα από το κατάστημα ΤΙΤΑΝ (Ιερά Οδός 229), τον κο.Ιωσήφ απο την ΚΑΒΑ ΠΟΤΩΝ και Ξηρών Καρπών (Θηβών 434), τον κο. Τάσο Λουμίδη απο το κατάστημα NASTAZIO WEAR (ανδρικά ρούχα Ιερά Οδός 247), τον κο. Μαντέλο Παναγιώτη Πωλήσεις, Επισκευές, Ανταλλακτικά Γεωργικών Μηχανιμάτων (Φαβιέρου 57 Αθήνα), τον κο.Πέτρο Ζωγογιάννη απο το κατάστημα YA KEMΠΑΠ (Νικ.Πλαστήρα 79-81), τον κο.Τζάκο Αλέξανδρο απο το ΑΤ PHOTO (Θηβών 469) και το QUALITY WAY Αναλώσιμα για Καφέ - Μπάρ (Μούδρου 51).
Σας ευχαριστούμε όλους μέσα από την καρδιά μας για τη στήριξή σας σ'αυτές τις δύσκολες εποχές, και με αυτόν τον τρόπο, μας δίνεται το κουράγιο και τη δύναμη να στηρίζουμε και εμείς τις προσπάθειες των παιδιών μας !!!

gsaigaleo2

 

 

gsaigaleo 3