ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΡΑΤΕ

 

ΣΤΟΝ ΑΣΚ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ»!

 

KARA 2

 

 

Ο συμπολίτης μας Γιάννης Στυλιανόπουλος, με αξιοσημείωτη πορεία στα αθλητικά και κοινωνικά δρώμενα του Αιγάλεω, καθώς είναι Αρχιπροπονητής ΚΑΡΑΤΕ και ιδρυτής του συλλόγου ΑΣΚ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ», προχωρά σε μία πρωτοποριακή ενέργεια, ειδικά σε αυτές τις δύσκολες οικονομικά εποχές που διανύουμε. Πιο συγκεκριμένα ο Αρχιπροπονητής ΚΑΡΑΤΕ Γιάννης Στυλιανόπουλος και ο Αθλητικός Σύλλογος ΚΑΡΑΤΕ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ» παρέχουν δωρεάν μαθήματα ΚΑΡΑΤΕ και Αυτοάμυνας σε ανήλικα παιδιά ανέργων συμπολιτών μας.
Ο ΑΣΚ «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ» εγκαινιάζει ένα νέο τμήμα ΚΑΡΑΤΕ και Αυτοάμυνας, που απευθύνεται προς τους άνεργους συμπολίτες μας, προσφέροντας δωρεάν μαθήματα στα ανήλικα τέκνα τους.
Στο χώρο της σχολής σε ένα φιλικό, ασφαλές και σύγχρονο περιβάλλον, θα δημιουργηθεί τμήμα για παιδιά κάτω των 17 ετών, των οποίων και οι δύο γονείς είναι άνεργοι. Το τμήμα θα προπονείται μία φορά την εβδομάδα και ημέρα Κυριακή, χωρίς κανένας κόστος επιβάρυνσης, δίνοντας έτσι την ευκαιρία σε παιδιά και εφήβους να αθληθούν και να γνωρίσουν την μαγεία των Πολεμικών Τεχνών.
Η εγγραφή θα πραγματοποιείται με την επίδειξη ισχύουσας κάρτας ανεργίας του ΟΑΕΔ και των δύο γονέων. Η προσφορά ισχύει για τους πρώτους 50, που θα εγγραφούν και θα δηλώσουν την συμμετοχή τους έως τις 30/12/2016. Τα μαθήματα του τμήματος θα ξεκινήσουν τις πρώτες μέρες του 2017.
Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε στα τηλέφωνα 210 5316177, 6944 034330, 6972 074081, ή, να επισκεφθείτε την έδρα της σχολής «Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ» επί της οδού Ηρακλείτου 63 στο Αιγάλεω.