ΟΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

LIXVO

 

 

 


Με σταθερά και δυναμικά βήματα… «χτίζεται» η γυναικεία ομάδα βολεϊ του Αιγάλεω ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 στο υψηλών απαιτήσεων πρωτάθλημα της Pre League. Ο Πρόεδρος του τμήματος κ. Παντελής Βλάχος (αριστερά στην κεντρική φώτο) κατόπιν σχεδιασμού και σε συνεργασία με την προπονήτρια κ. Αγγελική Αντωνιάδη, προχωρούν όλα τα θέματα που αφορούν την στελέχωση της ομάδας όσο αφορά το έμψυχο δυναμικό.

 

Ήδη το Σίτι έχει ανακοινώσει τις έξι (6) πρώτες ανανεώσεις συμφωνιών με αθλήτριες από το έμψυχο δυναμικό της περασμένης περιόδου και πιο συγκεκριμένα με τις Μαριαλένα Λύρα, Εύα Μανώλικα, Λίτσα Κράνη, Κωνσταντίνα Τζαλαλή, Κατερίνα Κουλοπούλου και Νικολέτα Κοκμοτού.

 

 

Η Μαριαλένα Λύρα (φώτο - πάνω σειρά / πρώτη από αριστερά), που ήρθε το περασμένο καλοκαίρι (2018) στο Σίτι, γεννήθηκε στις 9 Απριλίου του 1998 και αγωνίζεται ως λίμπερο. Ξεκίνησε την καριέρα της στον Α.Ο. Αγίου Στεφάνου και έχει αγωνιστεί στον Ηρακλή Κηφισιάς (3 χρόνια), την ΑΕΚ και πλέον για δεύτερη σεζόν θα φοράει τη φανέλα του Α.Ο. Αιγάλεω.

 

«Είμαι πολύ χαρούμενη που θα αγωνίζομαι στο Αιγάλεω και τη νέα σεζόν. Ευχαριστώ πολύ τον σύλλογο για την εμπιστοσύνη, και όλοι μαζί θα δουλέψουμε σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας» ήταν οι πρώτες δηλώσεις της Μαριαλένας Λύρα, μετά την ανανέωση της συνεργασίας.

 

 

Η 21χρονη κεντρικός Εύα Μανώλικα (φώτο - πάνω σειρά / μεσαία), αποτελεί αθλήτρια – σύμβολο για το γυναικείο τμήμα βόλεϊ του συλλόγου, καθώς έχει ξεκινήσει την μεγάλη διαδρομή της από τις ακαδημίες του συλλόγου, πριν 12 χρόνια. Μεγαλωμένη και γαλουχημένη με… μπλε ρυθμούς, η Εύα Μανώλικα είναι μία από τις αθλήτριες, που έχει αναδείξει μέσα από την σκληρή δουλειά της η κόουτς της ομάδας κ. Αγγελική Αντωνιάδου, έχοντας ακολουθήσει όλη αυτή την ανοδική πορεία από τα εξαιρετικά τμήματα των ακαδημιών, και φτάνοντας στο γυναικείο τμήμα, όπου η 21χρονη συμπολίτισσα μας απέδειξε ότι στάθηκε επάξια στο ύψος των προσδοκιών και απαιτήσεων, πρωταθλημάτων όπως η Α2 και η Pre League.

 

 

Η Κατερίνα Κουλοπούλου (φώτο - πάνω σειρά / πρώτη από δεξιά) θα αγωνιστεί για 6η σερί σεζόν με την φανέλα του Αιγάλεω. Η 20χρονη ακραία, που έχει ξεκινήσει το βόλεϊ από την ομάδα της Αργυρούπολης, μέσα σε αυτά τα χρόνια με το Σίτι έχει δείξει το τεράστιο ταλέντο της, έχει αναδειχθεί σε MVP του φάιναλ φορ νεανίδων της ΕΣΠΕΔΑ το 2016, ενώ τα τελευταία 2 έτη είναι βασικό και αναντικατάστατο στέλεχος της ομάδας.

 

 

Ο 20χρονη ακραία Νικολέτα Κομκοτού (φώτο – κάτω σειρά / πρώτη από αριστερά), παραμένει και αυτή στο Αιγάλεω για 2η σερί σεζόν. Η εν λόγω πολύ ταλαντούχα αθλήτρια ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στην Αθήνα για σπουδές από την Σύρο και οι ιθύνοντες του Σίτι που γνώριζαν την αγωνιστική της ποιότητα, φρόντισαν να την αποκτήσουν. Παρά το νεαρό της ηλικίας της ήταν αρχηγός τόσο στο τμήμα Νεανίδων, όσο και στις γυναίκες, της πρώην ομάδας της, του Νέωριου Σύρου. Η αγωνιστική της προσωπικότητα φάνηκε και στις επίσημες υποχρεώσεις με το Σίτι, όπου μάλιστα δεν ήταν και λίγες οι φορές, που αναδείχθηκε πρώτη σκόρερ.

 

 

Επίσης, το Αιγάλεω ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας με την ταλαντούχα κεντρικό Λίτσα Κράνη (φώτο – κάτω σειρά / μεσαία). Η 19χρονη υψηλόσωμη αθλήτρια (1.84 μ.) ήρθε στον σύλλογο το καλοκαίρι του 2016 από τις ακαδημίες του Ρέντη. Μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα, η Κράνη, δούλεψε πάρα πολύ, μπήκε στο κλίμα των υψηλών αγωνιστικών απαιτήσεων του Αιγάλεω, δείχνοντας παράλληλα ότι έχει ακόμη πάρα πολλά να δώσει και να διακριθεί με την φανέλα του Σίτι.

 

 

Η 24χρονη Κωνσταντίνα Τζαλαλή (φώτο – κάτω σειρά / πρώτη από δεξιά), που αγωνίζεται ως Διαγώνια, ήρθε το περασμένο καλοκαίρι στο Αιγάλεω και θα παίξει για 2η σερί σεζόν στο Σίτι.

 

Η Τζαλαλή έχει αγωνιστεί ακόμη σε Γιάννενα, Θρίαμβο Χαϊδαρίου, αλλά και στον Ηλυσιακό, όπου πανηγύρισε την άνοδο στην Volley league. Μία αθλήτρια, αγωνιστικό βαρόμετρο για την ομάδα, η οποία διαθέτει αποφασιστικότητα στο παιχνίδι της, ποιότητα και η παραμονή της αποδεικνύει ότι το Σίτι έχει βάλει ψηλά τον πήχη των προσδοκιών για τη νέα σεζόν 2019-2020.


 

LIXK