ΣΑΡΩΝΟΥΝ ΒΛΑΧΟΣ ΚΑΙ ΑΙΓΑΛΕΩ

ΣΤΟ ΒΟΛΕΪ

METAV

 

 

 

Ήταν να μην πάρει φόρα ο Πρόεδρος του Αιγάλεω στο βόλεϊ, κ. Παντελής Βλάχος (κεντρική φώτο – αριστερά), ο οποίος στηρίζει και ενισχύει την γυναικεία ομάδα του Σίτι, όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 για το πρωτάθλημα της Pre League.

Μέχρι την περασμένη εβδομάδα (και όπως έχουμε γράψει σε προηγούμενα αναλυτικά άρθρα μας) ο Βλάχος είχε προχωρήσει στην σύναψη έξι νέων μεταγραφικών συμφωνιών και πιο συγκεκριμένα με τις Λυδία Λυχναρά, Σοφίας Σολωμού, Γωγώ Κανελλοπούλου, Φαίη Τζαφέρη, Αννέτα Πετρίδη, Μαρία Θώδη.

Τα προηγούμενα 24ωρα ο σύλλογος της πόλης μας σε μία νέα επίδειξη μεταγραφικής ισχύος, ανακοίνωσε την απόκτηση των, Ευαγγελία Υφαντή, Ιωάννας Παρισάκη και Μαριφένιας Πατεράκη, φτάνοντας συνολικά τις εννέα (9) μεταγραφές.

Ποιότητα έρχεται να δώσει στο αγωνιστικό τμήμα του Αιγάλεω η 28χρονη έμπειρη διαγώνιος με ύψος 1.85 Ευαγγελία Υφαντή (κεντρική φώτο / πρώτη από αριστερά), που την προηγούμενη χρόνια αγωνίστηκε στο Πρωτάθλημα της pre league με την ομάδα της ΑΟ Λαμίας. Η Ευαγγελία Υφαντή, που κατάγεται από την Λάρισα, εκτός της Λαμίας έχει αγωνιστεί ακόμη, τις σεζόν 2008-09 και 2010-12 στην Ε. Α. Λάρισας, 2009-10 στην Νέα Γενεά, 2014-17 στον Φιλαθλητικό – Λαρισαϊκό, ενώ έχει παίξει και στην Αναγέννηση Σάμου.

Στην ομάδα της πόλης μας ανήκει εδώ και λίγες ώρες η διεθνής ελληνίδα αθλήτρια του beach volley, Ιωάννα Παρισάκη (κεντρική φώτο / πρώτη από δεξιά).

Η 23χρονη Βολιώτισσα, έχει ξεκινήσει το βόλεϊ από την Αργώ Βόλου, παίζει ως ακραία και έχει ύψος 1.80. Το καλοκαίρι του 2016, λόγω και των σπουδών της, η Παρισάκη συνέχισε την καριέρα της στην φιλόδοξη ομάδα της Νίκης Αλεξανδρούπολης και στο υψηλού επιπέδου πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής κατηγορίας, ομάδα στην οποία ολοκλήρωσε την διαδρομή της πριν λίγο χρονικό διάστημα, προκειμένου να φορέσει την φανέλα του Αιγάλεω.

Στο πλούσιο βιογραφικό της και ειδικά στον χώρο του beach volley, η νέα αθλήτρια του Αιγάλεω έχει πετύχει τις εξής διακρίσεις: 1η θέση Βαλκανικό Κ20 Αλβανία, 3η θέση Βαλκανικό Κ20 Ελλάδα, 1η θέση Πανελληνιο Κ22 Ελλάδα, 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ20 Κύπρος, 4η θέση Πρωτάθλημα Γυναικών master 2015, 1η θέση Βαλκανικό Κ20 Ρουμανία, 9η θέση Ευρωπαϊκό Κ22 Ελλάδα, 4η θέση Βαλκανικό Γυναικών Ελλάδα, 3η θέση Βαλκανικό Κ22 Σκόπια, 2η θέση Πρωτάθλημα Γυναικών master 2016, 1η θέση στην Πανελλήνια κατάταξη 2016.

Μια ακόμη σπουδαία και ποιοτική προσθήκη για το Σίτι αποτελεί η απόκτηση της έμπειρης κεντρικού Μαριφένιας Πατεράκη (κεντρική φώτο – μέση), η οποία έχει πολλές παραστάσεις από την Α1 Εθνική κατηγορία. Η νέα αθλήτρια του Σίτι είναι 23 ετών (17/5/1996), και έχει ύψος 1.85.

Η Μαριφένια Πατεράκη ξεκίνησε το βόλεϊ από την Ένωση Βύρωνα το 2008, και ως δυναμικός χαρακτήρας, παρά την ρήξη χιαστών που υπέστη το 2012, επανήλθε ακόμη πιο εντυπωσιακά και εκτόξευσε την καριέρα της, αποδεικνύοντας ότι εκτός από ταλέντο έχει πείσμα και θέληση, που υπερνικούν τα πάντα. Κάθε εμπόδιο και κάθε δυσκολία.

Ολοκλήρωσε την παρουσία της στον Βύρωνα το 2014 και την σεζόν 2014-2015 έπαιξε στην Ηλιούπολη και στο πρωτάθλημα της Α1. Τα επόμενα δύο χρόνια φόρεσε την φανέλα του Μαρκόπουλου, ενώ το καλοκαίρι του 2017 μετακινήθηκε στην Κόρινθο. Τέλος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε, η Μαριφένια Πατεράκη αγωνίστηκε στον Πανναξιακό.

 

 

 

lemvok