ΕΔΩΣΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ

ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΗΓΕΩΡΓΟΣ

ΣΤΟΝ ΑΟΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 2022-2023!

takarxok

 

 

 

Σενάρια όλο το προηγούμενο διάστημα, μετά την λήξη του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας τον περασμένο Μάρτιο, ήθελαν τον σπουδαίο μεσοεπιθετικό του ΑΟ Χαϊδαρίου, Γιώργο Παληγεώργο, να «πολιορκείται» από πολλές ομάδες…

 

Πριν από λίγη ώρα, το μεσημέρι της Δευτέρας 30 Μαϊου 2022, ο ικανότατος παίκτης, συναντήθηκε με τον πρώην Πρόεδρο του ΑΟ Χαϊδαρίου και νυν μέλος του συλλόγου, κ. Τάκη Σπίνουλα, όπου απλά, οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και επίσημα ανανέωσαν την συνεργασία τους για την σεζόν 2022-2023.

 

Ο κ. Σπίνουλας, έπαιξε καθοριστικό ρόλο σε αυτή την συμφωνία ανανέωσης, καθώς από την απόκτηση του παίκτη τον περασμένο Οκτώβριο, είχαν αναπτύξει στενή και αμοιβαία ποδοσφαιρική σχέση.

 

Επίσης, με αυτή την σημαντική ανανέωση συνεργασίας, καθώς ο Γιώργος Παληγεώργος ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας σε μια σεζόν όπου ο ΑΟΧ έχασε την κατάκτηση του τίτλου στην ισοβαθμία, ο κ. Σπίνουλας εκ μέρους όλου του ΔΣ, με αυτή την ενέργεια σηματοδοτεί την βούληση, ο σύλλογος να είναι εξίσου δυνατός και τη νέα αγωνιστική περίοδο 2022-2023.

 

Ο Γιώργος Παληγεώργος, που έχει γεννηθεί το 1998, την σεζόν 2016-2017 αγωνίστηκε με τον Άγιαξ Ταύρου στην Α΄ Αθήνας, ακολούθησε την χρονιά 2017-2018 ο ΑΟ Περιστερίου στην Α΄ ΕΠΣΑ, μετέπειτα την περίοδο 2018-2019 φόρεσε στην ίδια κατηγορία την φανέλα του ΑΟ Χαϊδαρίου, ενώ ακολούθησε η μεταγραφή του στον ιστορικό Φωστήρα, όπου έμεινε στο σωματείου του Ταύρου τις επόμενες δύο (2) αγωνιστικές σεζόν.

 

Στον ΑΟ Χαϊδαρίου επέστρεψε τον Οκτώβριο του 2021 και στην σεζόν που ολοκληρώθηκε, είχε εξαιρετική παρουσία, καθώς σε 18 ματς πρωταθλήματος σημείωσε 12 γκολ.

 

 

Στην κεντρική φώτο, Παληγεώργος και Σπίνουλας, πριν λίγη ώρα, μεσημέρι Δευτέρας 30 Μαϊου 2022, μετά την επίτευξη της ανανέωσης συνεργασίας.


DDMESS1