ΧΑΪΔΑΡΙΩΤΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΤΗΣ SL2

ARXOKPRO

 

 

Από προπονητές πάμε καλά στο Χαϊδάρι, καθώς οι, Σταύρος Μπαϊράμης (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Θωμάς Μαυρουδής (δεξιά), θα βρεθούν αντιμέτωποι σε τελικό διοργάνωσης της SUPER LEAGUE 2.

Πιο συγκεκριμένα, σήμερα το απόγευμα Πέμπτης 2 Ιουνίου 2022, διεξήχθησαν οι ημιτελικοί του πρωταθλήματος Νέων (Κ20) της SL2, όπου το Αιγάλεω του Σταύρου Μπαϊράμη επικράτησε στο γήπεδο της Καισαριανής με 5-0 επί της Νίκης Βόλου, ενώ την ίδια ώρα, στο δημοτικό στάδιο του Αιγάλεω η Κηφισιά του Θωμά Μαυρουδή, νίκησε με 2-0 την Λάρισα.

Οι δύο προπονητές, είχαν έρθει αντιμέτωποι και στην κανονική διάρκεια της διοργάνωσης, όπου στον α΄ γύρο η Κηφισιά είχε νικήσει με 1-2, ενώ το Σίτι πήρε την ρεβάνς στον β΄ γύρο, νικώντας με το ίδιο σκορ (1-2).

Να σημειώσουμε, ότι και οι δύο (2) εν λόγω προπονητές, έχουν περάσει κατά το παρελθόν από τις ακαδημίες της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ενώ κατά την περσινή σεζόν 2020-2021, είχαν εργαστεί σε ομάδες της Γ΄ Εθνικής, ο Σταύρος Μπαϊράμης στο Κερατσίνι και ο Θωμάς Μαυρουδής στον Παναρκαδικό, καταφέρνοντας να τις διατηρήσουν στην εθνική κατηγορία.

 

 

DOMOKYR