ΣΤΟ “LEMONAKI” ΤΑ ΕΠΙΝΙΚΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

EXARXXAID

 

 

Μία από τις πιο σημαντικές νίκες των τελευταίων ετών πέτυχε ο ΑΟ Χαϊδαρίου το απόγευμα της Κυριακής 12 Φεβρουαρίου 2023, καθώς η ομάδα της πόλης μας στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, νίκησε με ανατροπή (1-2) τον Μικρασιατικό στην Καισαριανή, στο ντέρμπι του ομίλου, και πέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας έξι (6)… στροφές πριν το τέλος του πρωταθλήματος.

Τεράστια η νίκη, και επειδή το επίτευγμα, έπρεπε να εορτασθεί δεόντως, η διακεκριμένη επιχειρηματίας κ. Έλλη Σούλη, αμέσως μετά το ματς, δεξιώθηκε τους θριαμβευτές του ΑΟ Χαϊδαρίου, στο κορυφαίο κατάστημα εστίασης της, το φημισμένο μουσικό μεζεδοπωλείο “LEMONAKI” στο Χαϊδάρι.

Μέλη της διοίκησης, προπονητικό τιμ, παίκτες, φίλοι – επιχειρηματίες του συλλόγου, απόλαυσαν τα επινίκια, ενώ στο εν λόγω κατάστημα, μετέβη και η εμβληματική παλαιά ποδοσφαιρική μορφή του σωματείου και χορηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Θοδωρής Αποστολόπουλος, για να συνεχάρη του θριαμβευτές.

 

 

LEMMESSSOKD

 

 

NX1

 

 

NX2

Στην άνωθεν φώτο, η Έλλη Σούλη, που δεξιώθηκε την ομάδα, εν μέσω ο Θοδωρής Αποστολόπουλος και δεξιά ο δυναμικός παράγοντας του σωματείου, πρώην Πρόεδρος, Τάκης Σπίνουλας, με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στα πρόσωπα τους, έπειτα από την επιτυχία της αγαπημένης τους ομάδας, που και οι τρεις τους, στηρίζουν πάντα

 

 

NX3

 

NX4

 

 

NX5

 

NX6

 

NX7

 

NX8

 

 

LEMMESSSOKD