ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΛΕΩΤΣΑΚΟΥ

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

ANDRR

 

 

 

 

Γέννημα – θρέμμα των δυτικών προαστίων και ένθερμος υποστηρικτής του κοινωνικού γεγονότος ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθήνας, κ. Ανδρέας Λεωτσάκος, είναι πάντα κοντά σε σωματεία, θεσμούς, συλλόγους και φορείς των τοπικών κοινωνιών μας.

Πριν λίγα 24ωρα, ο ιστορικός ποδοσφαιρικός σύλλογος του ΑΟ Χαϊδαρίου, μετά από εννέα (9) σεζόν, εκτός της κατάκτησης του τίτλου του πρωταθλητή στον 1ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ, εξασφάλισε και την συμμετοχή του στην διαδικασία των μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Ήταν μία τεράστια προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος του, αλλά και των παραγόντων του, που συνεισφέροντας ηθικά και υλικά, έφτασαν σε αυτή την μεγάλη επιτυχία, και θα εκπροσωπήσουν τα δυτικά προάστια σε εθνικό επίπεδο, μέσω της διαδικασίας των μπαράζ, με μοναδικό στόχο την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.

Σε μήνυμα του, ο κ. Λεωτσάκος, απηύθυνε τα συγχαρητήρια του προς τον ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου ανάφερε τα εξής:

«Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια σε όλη την “οικογένεια” του ιστορικού ΑΟ Χαϊδαρίου για την άξια και δίκαιη κατάκτηση της 1ης θέσης στον 1ο όμιλο της Α’ κατηγορίας ΕΠΣΑ, καθώς και για την εξασφάλιση της συμμετοχής της ομάδας στα μπαράζ ανόδου.

Μέσα από την καρδιά μου εύχομαι αυτή η εντυπωσιακή πορεία, προϊόν σκληρής και ομαδικής δουλειάς, να ολοκληρωθεί με την άνοδο του ΑΟ Χαϊδαρίου στην Γ’ Εθνική Κατηγορία».

 

 

exclaD