…ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ (;)… ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΡΑ

ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

ARXG1

 

 

Πριν λίγα 24ωρα ο νέος Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης, προανήγγελλε την συμμετοχή του ΑΟ Χαϊδαρίου, στην Γ΄ Εθνική για την σεζόν 2023-2024.

Το Χαϊδάρι στην διαδικασία των μπαράζ της ΕΠΟ τον προηγούμενο μήνα δεν τα είχε καταφέρει για την απευθείας συμμετοχή του στην εθνική κατηγορία, αλλά την εβδομάδα που πέρασε, η διαδικασία κατάρτισης ομίλων της Γ΄ Εθνικής παρουσίασε… κενά συμμετοχών και όπως ανέφερε ο Πρόεδρος του, είχε σχετική ειδοποίηση, με το άνοιγμα… δρόμου και την επιστροφή του ΑΟ Χαϊδαρίου σε εθνικές κατηγορίες μετά από 13 χρόνια (τελευταία συμμετοχή του στην Δ΄ Εθνική την περίοδο 2010-2011 και η προηγούμενη στην Γ΄ Εθνική, πριν 15 χρόνια, την σεζόν 2008-2009).

Το πρωί της Δευτέρας 24 Ιουλίου 2023 συνεδριάζει εκ νέου η αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ υπό τον επικεφαλής κ. Δανιήλ, όπου θα έχουμε, πιθανότατα την αναμενόμενη, θετική κατάληξη, δηλαδή ξημερώνει… Εθνική ημέρα για τον ιστορικό ΑΟ Χαϊδαρίου.

Επ’ ευκαιρίας του άρθρου μας για την… προ των πυλών συμμετοχή και επιστροφή του ΑΟ Χαϊδαρίου στην Γ΄ Εθνική και τις εθνικές κατηγορίες, επιλέξαμε μία φώτο από το αρχείο του Θεόδωρου Γουρνά, από την σεζόν 2002-2003 (και όχι την περίοδο 2003-2004, όπως είχαμε γράψει αρχικά, και μας υπενθύμισαν οι κ.κ. Κώστας Γκολφινόπουλος, Χρήστος Τσούνης), για το πρωτάθλημα της Δ΄ Εθνικής.
Η φωτογραφία, είναι έπειτα από το νικηφόρο (2-0) εντός έδρας αγώνα του Χαϊδαρίου επί της Κορίνθου στο δημοτικό γήπεδο του Δάσους Χαϊδαρίου.

 

 

aoxmess1a

 

 

 

KATLEZ