«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗ

ΓΙΑ ΤΟ «ΚΑΥΤΟ» ΘΕΜΑ!

THEODOKS

 

 

Οι εξελίξεις τρέχουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου, με την σχεδόν σίγουρη συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής της σεζόν 2023-2024, και εσπευσμένα στην πόλη μας, από το μόνιμο τόπο διαβίωσης του, την Σαντορίνη, βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα ο Πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου κ. Μιχάλης Θεοδοσιάδης.

Ο πρώτος λόγος, ήδη ήταν προγραμματισμένος, για να βρίσκεται στην σημερινή έναρξη της προετοιμασίας, αλλά η συμμετοχή της ομάδας στην Γ΄ Εθνική και οι κρίσιμες διαβουλεύσεις και αποφάσεις, απαιτούσαν την φυσική παρουσία του.

Επ’ ευκαιρίας της επίσκεψης του, χθες αργά το βράδυ Κυριακής 23 Ιουλίου 2023, έγινε έκτακτο ΔΣ υπό την Προεδρία του κ. Μιχάλη Θεοδοσιάδη, όπου ομόφωνα όλοι συμφώνησαν για την συμμετοχή του συλλόγου στην Γ΄ Εθνική, που σημαίνει την αποδοχή πρόσκλησης της ΕΠΟ, και πλέον με αυτό το νέο δεδομένο, ο επικεφαλής της διοίκησης, ανέφερε την αλλαγή ορισμένων πλάνων, καθώς η νέα κατηγορία έχει σίγουρα διαφορετικές απαιτήσεις.

Μέσα σε όλα τα θέματα που έθιξε ο κ. Θεοδοσιάδης στα μέλη του ΔΣ, ήταν και αυτό που θεωρεί ο ίδιος πολύ σοβαρό, δηλαδή το γηπεδικό θέμα.

Πρέπει να γίνουν πολύ γρήγορα, από τον Δήμο Χαϊδαρίου, διάφορες απαιτούμενες εργασίες, προκειμένου το γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», όταν ελεγχθεί από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, να πάρει την άδεια για διεξαγωγή αγώνων επιπέδου εθνικών πρωταθλημάτων (Γ΄ Εθνική), και να αποφευχθεί ο κίνδυνος η ομάδα να… ξεριζωθεί και να πάει σε γήπεδα εκτός πόλης για επίσημες αγωνιστικές συναντήσεις.

Μάλιστα, σήμερα ή, το αργότερο, αύριο Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, ο ΑΟ Χαϊδαρίου θα στείλει επίσημη επιστολή στον Δήμο Χαϊδαρίου, σχετικά με το γηπεδικό θέμα.

 

 

mess