ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ; 

 

Την Δευτέρα το απόγευμα είναι προγραμματισμένο το ραντεβού μεταξύ των εκπροσώπων του ΑΟ Χαϊδαρίου, του ποδοσφαιριστή της ομάδας Γρηγόρη Ρούπι και της αντιπροσωπείας του ΑΟ Τραχώνων (ΠΑΕ Άλιμος), για να πέσουν οι τελικές υπογραφές στα απαραίτητα έγγραφα και να κλείσει τυπικά το θέμα, καθώς όπως γράψαμε στο προηγούμενο δημοσίευμα μας, η υπόθεση είναι τελειωμένη (κοινώς έδωσαν τα χέρια)!

Ο Γρηγόρης Ρούπι (φώτο δεξιά), γεννήθηκε το 1993, παίζει αριστερά και δεξιά από το κέντρο και μπροστά και φέτος σημείωσε 12 γκολ. Ξεκίνησε σε μικρή ηλικία από τις ακαδημίες Καρούλια, κατόπιν πήγε στο αντίστοιχο τμήμα του Φωστήρα και από το 2007 ανήκει στον ΑΟΧ. Τα τελευταία τρία χρόνια ήταν μέλος της ανδρικής ομάδας.

Μετά την ευτυχή εξέλιξη για τον ΑΟΧ και τον παίκτη (μόνο... αν χαθούν στον δρόμο τα χαρτιά την Δευτέρα θα χαλάσει η υπόθεση!!!) , που είχε το θέμα Ρούπι, μάλλον μπαίνει μπροστά η υπόθεση του Γιώργου Πολίτη (φώτο αριστερά), τον οποίο ζήτησαν και αυτόν επίσημα οι Τράχωνες από το Χαϊδάρι. Ο πρόεδρος του Χαϊδαρίου κ. Τάκης Σπίνουλας, μετά την υπογραφή για τον Ρούπι, αναμένεται να ανοίξει και το θέμα Πολίτη. Το τμήμα σκάουτιγκ των Τραχώνων έχει δώσει θετική έγκριση για τον εν λόγω παίκτη και πιστεύει ότι ταιριάζει πάρα πολύ στα αγωνιστικά πλάνα τους. Απομένει απο Δευτέρα να μπει η υπόθεση στο "ψητό" - κοινώς οικονομικό - και όλα μπορούν να γίνουν.

Ο Γιώργος Πολίτης, γεννήθηκε το 1994, αγωνίζεται ως δεξί μπακ, ξεκίνησε από τις ακαδημίες του Άγιου Ιερόθεου, συνέχισε στα μικρά τμήματα του Ατρομήτου και το 2009 ήρθε στους εφήβους του Χαϊδαρίου. Τα τελευταία δύο χρόνια ανέβηκε στο ανδρικό τμήμα και φέτος ήταν βασικό στέλεχος.