ΓΙΑ ΝΕΑ Γ.Σ. ΚΑΝΕΙ ΛΟΓΟ Ο ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΣΤΟΝ ΑΟΧ

 

Ανοιχτά άφησε όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με τα διοικητικά δρώμενα στον ΑΟ Χαϊδαρίου ο Πέτρος Καραβίτης με δηλώσεις που έκανε σήμερα το μεσημέρι στην εφημερίδα "ΧΑΪΔΑΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ". Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε ο Χαϊδαριώτης παράγοντας της ομάδας και Αντιδήμαρχος της πόλης, προανήγγειλε νέα γενική συνέλευση σε λίγο χρονικό διάστημα.

"Η αλήθεια είναι ότι έπειτα από το γεγονός ότι οι κ.κ. Σπίνουλας και Λάμπρου δεν θα μετέχουν τόσο ενεργά φέτος στην διοικητική δομή και λειτουργία του σωματείου και μην θέλοντας να αφήσω την ομάδα να εμπλακεί σε περιπέτειες, ηγούμαι μιας προσπάθειας για να σταθεί όρθιος ο ΑΟΧ. Αυτό είναι όλο και επαναλαμβάνω ότι ηγούμαι μιας προσπάθειας, κάποιοι το μεταφράζουν ότι προεδρεύω. Μέσω αυτής της προσπάθειας μου θέλω να συνεχίσουν να λειτουργούν όλα ομαλά στον σύλλογο, κυρίως στο αγωνιστικό πλάνο και παράλληλα να γίνουν οι απαραίτητες διεργασίες, προκειμένου να έχουμε νέα γενική συνέλευση σε λίγο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε να υπάρξει και η νέα διοίκηση. Ευελπιστώ ότι όλα θα πάνε καλά", μας δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Καραβίτης, ο οποίος και προφανώς βρίσκεται σε προχωρημένες και καθημερινές επαφές με συμπολίτες μας για την στελέχωση του νέου Δ.Σ.

Ως επικεφαλής αυτής της προσπάθειας ο κ. Καραβίτης το μόνο που επιβεβαίωσε είναι η είδηση της παραμονής του Γιώργου Ασπρογέρακα στην θέση του προπονητή για τη νέα περίοδο.

Πάντως τα σενάρια στο Χαϊδάρι τονίζουν ότι εφόσον ο κ. Καραβίτης έχει τις απαραίτητες εγγυήσεις και την στήριξη παραγόντων (περιπτώσεις Σπίνουλα, Λάμπρου κ.α., οι οποίοι στις τελευταίες γενικές συνελεύσεις έχουν πει ότι θα στηρίξουν τον σύλλογο) δεν είναι διόλου απίθανο ο εν λόγω Χαϊδαριώτης να είναι εκείνος, που θα συνεχίσει στην προεδρία αντί του Σπίνουλα. Ο κ. Καραβίτης όπως επανηλειμμένως έχουμε γράψει είναι πρόσωπο κοινής αποδοχής και αποτελεί ομολογουμένως εγγύηση ότι το Χαϊδάρι μπορεί να προχωρήσει ομαλά την πορεία του.