ΣΠΙΝΟΥΛΑΣ: ΣΥΝΟΛΙΚΗ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΑΟΧ

 

Κινητικότητα παρατηρείται και πάλι το τελευταίο διάστημα στα διοικητικά του Χαϊδαρίου, σε μια προσπάθεια που ηγείται ο παλαίμαχος διεθνής άσος, Αντιδήμαρχος της πόλης και μέλος της ομάδας κ. Πέτρος Καραβίτης. Όλα είχαν ξεκινήσει από την αρχική τοποθέτηση του επιχειρηματία κ. Τάκη Σπίνουλα, ο οποίος αποχώρησε από την προεδρία, αλλά είχε επισημάνει ότι δεν θα άφηνε "ξεκρέμαστο" τον σύλλογο, ούτε τον κ. Καραβίτη στην προσπάθεια του αυτή, φτάνει να έβλεπε ότι στην ομάδα θα έρθουν κοντά και άλλοι Χαϊδαριώτες και το σωματείο δεν θα είναι υπόθεση δύο ή, τριών ατόμων, οι οποίοι θα στηρίζουν μόνο αυτοί οικονομικά αλλά και ηθικά το Χαϊδάρι. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες και εφόσον γίνει αυτή η σύνθεση δυνάμεων, οι περισσότεροι θεωρούν ότι ο Πέτρος Καραβίτης θα "οδηγήσει" ως πρόεδρος τον σύλλογο, ενώ στην θέση του Α΄ Αντιπροέδρου και υπεύθυνος ποδοσφαιρικού τμήματος θα είναι ο πρώην πρόεδρος κ. Τάκης Σπίνουλας. Β΄ Αντιπρόεδρος και πάντα κοντά στις ακαδημίες θα είναι ο κ. Σπύρος Λάμπρου, ενώ Γ΄ Αντιπρόεδρος θα είναι ο επιχειρηματίας και νέος στα διοικητικά κ. Γιάννης Χαραλαμπίδης, ο οποίος είναι υιός του αειμνήστου προέδρου της ομάδας Τάκη Χαραλαμπίδη.

Τα τελευταία νέα θέλουν οι επαφές του κ. Πέτρου Καραβίτη να έχουν αποδώσει και δίπλα στον σύλλογο και την διοίκηση να τάσσονται ο εφοπλιστής κ. Κώστας Λυμπουσάκης, οι επιχειρηματίες κ.κ. Γεράσιμος Καραντινός, Απόστολος Βουρλούμης, Γιώργος Καστανός (βετεράνος παίκτης), ο παλαίμαχος παίκτης Κυριάκος Κυζιρίδης, αλλά και ο γνωστός συμπολίτης μας δημοσιογράφος και παλιό μέλος της ομάδας (επί διοίκησης Χαντζή) Αλέξανδρος Θεοφιλόπουλος.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΧΑΪΔΑΡΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ" ο πρώην πρόεδρος και μάλλον νέος Α΄ Αντιπρόεδρος της ομάδας κ. Τάκης Σπίνουλας δήλωσε: "Στον ΑΟΧ γίνεται ακόμη πιο συνολική προσπάθεια με μπροστάρη τον Πέτρο Καραβίτη και θέλω να πω στους Χαϊδαριώτες ότι δεν πρέπει να ανησυχούν. Όλα θα γίνουν για το καλό της ομάδας. Απλώς το Χαϊδάρι τους θέλει όλους κοντά του. Ως πρώην πρόεδρος θα ήθελα να ευχαριστήσω για την σεζόν που τελείωσε όλους όσους συνεργάστηκα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, τους φιλάθλους της ομάδας, ενώ ιδιαιτέρως θα ήθελα να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στους ποδοσφαιριστές Μαχαίρα, Τσούκη, Σουμελίδη για τα όσα πρόσφεραν στον ΑΟΧ και να τους ευχηθώ υγεία και κάθε προσωπική επιτυχία στις νέες τους ομάδες".