ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ Ο ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ!

 

Μεγάλο όνομα στα ελληνικά ποδοσφαιρικά δρώμενα ο συμπολίτης μας και πρόεδρος του ΑΟ Χαϊδαρίου, κ. Πέτρος Καραβίτης. Η παλιά μεγάλη δόξα του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ, της Εθνικής Ελλάδας και με την αξιοπρόσεκτη πορεία ως προπονητής σε επαγγελματικούς συλλόγους, είναι από προχθές αργά το βράδυ ο νέος Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ Παναχαϊκή για τη νέα σεζόν στο δύσκολο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής. Η ιστορική ομάδα της Αχαϊας, άλλαξε διοικητική σελίδα πριν από λίγες μέρες, έφυγε ο Αλέξης Κούγιας από την προεδρία, ήρθε νέα διοίκηση και οι παράγοντες του πατρινού συλλόγου, συμφώνησαν με τον Πέτρο Καραβίτη και ο τελευταίος με την εμπειρία του και την γνώση του στα ποδοσφαιρικά δρώμενα, ανέλαβε νέος Τεχνικός Διευθυντής στην Παναχαϊκή.

Πάντως ο κ. Καραβίτης δεν αποχωρεί από τον ΑΟΧ αλλά παραμένει στυλοβάτης και ως πρόεδρος με τους στενούς του συνεργάτες στην διοίκηση κάνουν ότι καλύτερο μπορούν προκειμένου το Χαϊδάρι να είναι πάντα ανταγωνιστικό και αξιόμαχο στην Α΄ Αθήνας.

Ο ΑΟΧ σήμερα το απόγευμα στις 6 πραγματοποεί τον αγιασμό και την έναρξη της προετοιμασίας στο γήπεδο "ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ" για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016 στην Α΄ Αθήνας.