ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 AGIA40 ARX

 

Νέα ισχυρή διοίκηση απέκτησε ο ΑΟ Χαϊδαρίου κατά την τελευταία Γενική Συνέλευση, που διεξήχθη προχθές αργά το απόγευμα της Πέμπτης. Στην Γενική Συνέλευση της ιστορικής ομάδας της πόλης μας παραβρέθηκαν πολλοί φίλοι, μέλη και συμπολίτες μας, απόδειξη ότι ο ΑΟΧ παραμένει ένας πολύ «ζωντανός» θεσμός και οργανισμός, όχι μόνο για τα στενά περιθώρια του Χαϊδαρίου, αλλά και για την ευρύτερη περιοχή. Επιτυχημένη λοιπόν η Γενική Συνέλευση του συλλόγου, όπου είχαμε συστράτευση, σύνθεση δυνάμεων και πολλές… ιστορικές αναφορές και παρουσίες. Γεγονός είναι ότι ο ΑΟΧ έπειτα από αυτή την Γενική Συνέλευση βγαίνει πιο ισχυρός. Μάλιστα αξίζει να αναφέρουμε ότι το παρόν στην διαδικασία έδωσαν δύο ιστορικά στελέχη, οι κ.κ Κώστας Βορέας, Ανδρέας Μποζίκας, ενώ στην διοίκηση μετέχουν πλέον δύο γνωστοί συμπολίτες μας, μέλη της οικογένειας του αλησμόνητου προέδρου της ομάδας Τάκη Χαραλαμπίδη. Στη διοίκηση εισήλθαν ο αδελφός του και παλιός πρόεδρος της ομάδας κ. Ευγένιος Χαραλαμπίδης, καθώς και ο γιος του Τάκη Χαραλαμπίδη, Γιάννης.


ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ο ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ

Μία ακόμη αξιοσημείωτη αναφορά έπειτα από αυτή την Γενική Συνέλευση, είναι ότι δίπλα στη νέα διοίκηση, συστρατεύεται και ο επίσης παλιός ιστορικός πρόεδρος της ομάδας και τ. Αντιδήμαρχος της πόλης μας, κ. Λευτέρης Καπετανάκης. Το ιστορικό μέλος του ΑΟΧ μπαίνει μπροστά για το γηπεδικό θέμα που έχει προκύψει στην πόλη μας σχετικά με την χρήση ωρών από νεότευκτες ακαδημίες και θα είναι ο άνθρωπος, που θα ηγείται επιτροπής για τις επαφές όσο αφορά το μείζον αυτό θέμα.


Η ΝΕΑ 18ΜΕΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Στη νέα 18μελή διοίκηση μετέχουν οι: Σπύρος Λάμπρου, Πέτρος Καραβίτης, Αλέκος Θεοφιλόπουλος, Τάκης Σπίνουλας, Ευγένιος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Βουρλούμης, Κώστας Μαχαλιώτης, Γιώργος Κοπανάς, Άρης Χρονόπουλος, Γιώργος Κατσίνης, Γιώργος Κακάλης, Απόστολος Χριστοδουλάκης, Σταύρος Μπαλοδήμας, Γιάννης Χαραλαμπίδης, Γιώργος Χατζηδάκης, Νίκος Παναγιώτατος, Φώτης Δημητρακόπουλος, Χρήστος Χριστούλης.
Την επόμενη εβδομάδα η νέα διοίκηση θα συνέλθει σε σώμα, όπου θα έχουμε και την ανάδειξη νέου προέδρου. Για αυτό θέμα όλα είναι ρευστά, έπειτα από την παραίτηση του Πέτρου Καραβίτη. Ο βετεράνος μεγάλος άσος του ελληνικού ποδοσφαίρου, πιθανόν να μην ηγείται της νέας διοίκησης και όλα τα ενδεχόμενα για τον προεδρικό θώκο είναι ανοιχτά. Για την ώρα, ο Αλέκος Θεοφιλόπουλος «τρέχει» τα θέματα του συλλόγου, μέχρι να αναδειχθεί ο νέος πρόεδρος.
«Δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας. Εκλέξαμε ισχυρή διοίκηση και την άλλη εβδομάδα θα έχουμε νέο ισχυρό ΔΣ με πρόεδρο, ο οποίος θα οδηγήσει την ομάδα σε σίγουρα μονοπάτια. Ο ΑΟΧ έχει μια ιστορία 90 ετών και συνεχίζει απρόσκοπτα την πορεία του συμβάλλοντας ενεργά στον κοινωνικό ιστό της πόλης μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο Αντιπρόεδρος της ομάδας Σπύρος Λάμπρου.

 

LABROU

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο εκ των Αντιπροέδρων της ομάδας κ. Σπύρος Λάμπρου


ΕΓΙΝΕ ΧΘΕΣ Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ

Χθες το απόγευμα Παρασκευής και λίγες μέρες πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος της Α΄ Αθήνας, έγινε ο αγιασμός του ποδοσφαιρικού τμήματος, παρουσία αρκετών μελών της διοίκησης.

Σε επόμενη δημοσίευση μας εντός της ημέρας θα παραθέσουμε και σχετικό αποκλειστικό φωτορεπορτάζ.