ΜΕ ΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΜΑΤΑ Ο ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ

 

 

 

 

Στο Ιατρικό Κέντρο Περιστερίου θα νοσηλευθεί σήμερα το βράδυ ο νεαρός ποδοσφαιριστής του ΑΟ Χαϊδαρίου Δημήτρης Αρβανίτης (κεντρική φώτο), ο οποίος χτύπησε σήμερα το απόγευμα κατά την διάρκεια της συνάντησης Χαϊδάρι – Βοτανικός (1-0) στο πλαίσιο της πρεμιέρας του πρωταθλήματος του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο 19χρονος στόπερ σε μία φάση κατά το 70΄ δέχθηκε ισχυρό «τζαρτζάρισμα» από παίκτη της αντιπάλου ομάδας κοντά στο αράουτ, με συνέπεια να πέσει με δύναμη στο τοιχίο. Ο Αρβανίτης χτύπησε στο κεφάλι όπου του έγιναν ράμματα και ευτυχώς που έβαλε τα χέρια του, στα οποία πάντως υπέστη κατάγματα, διαφορετικά θα χτύπαγε πάρα πολύ επικίνδυνα στο κεφάλι. Να σημειώσουμε ότι πριν από λίγο καιρό έγιναν έργα στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, αλλά ουδέν προστατευτικό μπήκε στο τοιχίο από τα συνεργεία και να που είχαμε ατυχές περιστατικό…
Ο Αρβανίτης έχει κατάγματα στα χέρια, του έγιναν ράμματα, ενώ οι γιατροί έπειτα από το χτύπημα στο κεφάλι τον υποβάλλουν σε περαιτέρω εξετάσεις και έκριναν σκόπιμο να παραμείνει στο Ιατρικό Κέντρο σήμερα το βράδυ, καθώς ένα χτύπημα στο κεφάλι δεν είναι και η πιο απλή υπόθεση. Στο πλευρό του εκτός από τους οικείους του, είναι παίκτες, φίλοι της ομάδας, καθώς και πολλά μέλη της διοίκησης με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρο κ. Σπύρο Λάμπρου.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, που έπειτα από αυτό το γεγονός περνάει σε δεύτερη μοίρα, ο ΑΟΧ ξεκίνησε με νίκη (1-0) τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, καθώς επιβλήθηκε δίκαια με 1-0 επί του Βοτανικού. Το γκολ της νίκης σημείωσε ο Καλαμπαλίκης στο 61΄ με ανάποδο ψαλίδι, ενώ σε γενικές γραμμές το Χαϊδάρι ήταν καλύτερο.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο σκόρερ Καλαμπαλίκης


ΧΑΪΔΑΡΙ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης (70΄ Πανταζόπουλος), Μπατής, Κασάπης, Χριστούλης, Κοτσολάκος (80΄ Ρούσσα), Καλαμπαλίκης, Νικολάου (84΄ Παναγιωτακόπουλος), Σαλαπάτας.