ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΛΑΜΠΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ

 

 

 

Στο νέο ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ, που λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, μετέχουν και επίσημα οι δύο παράγοντες του ΑΟ Χαϊδαρίου, Σπύρος Λάμπρου (αριστερά στην κεντρική φώτο) και Πέτρος Καραβίτης (δεξιά στην κεντρική φώτο). Στον ιστορικό σύλλογο της Αχαΐας εγκρίθηκε η μεταβίβαση των μετοχών από τον Αλέξη Κούγια στο νέο μεγαλομέτοχο Νίκο Παπαδάκη και αμέσως συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΠΑΕ όπου ο Σπύρος Λάμπρου είναι Αντιπρόεδρος, ενώ ο Πέτρος Καραβίτης Α΄ Αντιπρόεδρος.
Αυτή η εξέλιξη δρομολογεί κινητικότητα και στα διοικητικά του ΑΟ Χαϊδαρίου, όπου έπειτα από την τελευταία Γενική Συνέλευση εκλέχθηκε νέα διοίκηση, η οποία θα συσταθεί σε σώμα με επικεφαλής νέο Πρόεδρο εντός των επομένων 24ωρων.
Όσο αφορά το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας, αύριο Κυριακή ο ΑΟΧ παίζει εκτός έδρας με την Διάνα Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Στις τάξεις του έμψυχου δυναμικού υπάρχει καλή ψυχολογία μετά τη νίκη της πρεμιέρας στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Βοτανικό, που συνοδεύθηκε από καλή εμφάνιση.
Απόντες θα είναι ο τραυματίας Δημήτρης Αρβανίτης, που χτύπησε στον αγώνα με τον Βοτανικό, καθώς και ο Χρήστος Καρώνας που εκτίει την δεύτερη και τελευταία αγωνιστική της ποινής του, που κουβαλάει από την περασμένη σεζόν.

Ο Δημήτρης Αρβανίτης, που πήρε εξιτήριο χθες το απόγευμα από το νοσοκομείο, έπειτα από τον σοβαρό τραυματισμό του στον αγώνα με τον Βοτανικό (τρία ράμματα στο κεφάλι και 2 κατάγματα στους καρπούς από την πρόσκρουση του στο τοιχίο), δεν θα χειρουργηθεί τελικά στα χέρια σύμφωνα με την οριστική διάγνωση και απόφαση των γιατρών. Ο Αρβανίτης αναμένεται να επανέλθει στους αγωνιστικούς χώρους έπειτα από δύο μήνες.