ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΠΣΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΣ – ΧΑΪΔΑΡΙ 2-1

 

 

 

Την πλήρωσε το Χαϊδάρι στο κύπελλο ΕΠΣΑ στην πρώτη κιόλας εμφάνιση του κατά την γ΄ φάση της διοργάνωσης, όπου έχασε εκτός έδρας από τον Μικρασιατικό στην Καισαριανή με 2-1 και αποκλείστηκε από την συνέχεια της διοργάνωσης.
Ενώ η ομάδα της πόλης μας μπήκε πολύ δυνατά στο α΄ ημίχρονο, έχασε ευκαιρίες και προηγήθηκε με 0-1 (σκορ με το οποίο πήγε στα αποδυτήρια στο ημίχρονο), στην επανάληψη μάλλον δεν μπήκε στο γήπεδο. Ή, αν μπήκε, αυτό έγινε μετά το 65΄ και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν κάνει ήδη το 2-1 και εύκολα ή, δύσκολα έφτασαν στην τελική νίκη, αφήνοντας έξω από τον θεσμό το Χαϊδάρι. Οπότε όπως γίνεται ευνόητο ο προπονητής Μανώλης Παπαδόπουλος και οι παίκτες του ρίχνουν όλο το βάρος στο πρωτάθλημα, όπου οι απαιτήσεις των φίλων, αλλά και των ιθυνόντων της ομάδας είναι μεγάλες. Για την ιστορία, το γκολ του ΑΟΧ σημείωσε στο 11΄ ο Λέκκας.
ΑΟΧ: Μίχος, Ρούσσα (63΄ Πολίτης), Δημητρακόπουλος (75΄ Νούλας), Κασάπης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Χριστούλης, Μουρεζίνης, Σαλαπάτας, Κοτσολάκος (62΄ Καλαμπαλίκης), Λέκκας.