ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ: ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

 

 

 

Την ομάδα Νέων του Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται αύριο Σάββατο 17 Οκτωβρίου στις 10 το πρωί (στο γήπεδο ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ) για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος Νέων (όμιλος ΠΑΕ) της ΕΠΣΑ, το αντίστοιχο τμήμα του ΑΟ Χαϊδαρίου. Η ομάδα της πόλης μας προέρχεται από την μεγαλειώδη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική, όπου και τα δύο τέρματα σημείωσε ο Διονύσης Μουρεζίνης.

 

 

Και τα δύο γκολ επί της ΑΕΚ σημείωσε ο Διονύσης Μουρεζίνης (άνωθεν φώτο)

 

Ο προπονητής της ομάδας Δημήτρης Διαμάντης (κεντρική φώτο) δεν θα έχει στην διάθεση του για τον αγώνα του Σαββάτου τον τραυματία Κολιοδέδε, ενώ αμφίβολος είναι ο Χασιώτης και η συμμετοχή του στην 18άδα θα αποφασιστεί λίγο πριν την έναρξη της συνάντησης. Το Χαϊδάρι έπειτα από τρεις αγωνιστικές βρίσκεται στην 3η θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς. Την 1η αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας με 2-1 το Ηράκλειο, την 2η αγωνιστική ηττήθηκε εντός έδρας με 2-1 από τον πρωτοπόρο Ηλυσιακό, ενώ την περασμένη αγωνιστική κέρδισε εκτός έδρας την ΑΕΚ με το… συνηθισμένο σκορ, 2-1, όπως αναφέραμε.
«Εμείς θέλουμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, αυτό κάνουμε σε κάθε αγώνα. Αυτός είναι ο στόχος μας και αυτή είναι η φιλοσοφία όλων των τμημάτων υποδομής του ΑΟ Χαϊδαρίου», δήλωσε ο προπονητής των Νέων του Χαϊδαρίου Δημήτρης Διαμάντης και συμπλήρωσε: «Το τμήμα μου είναι σε πάρα πολύ καλά κατάσταση, δουλεύουμε πάρα πολύ στις προπονήσεις και προσπαθούμε να βγάζουμε τον καλύτερο εαυτό μας στο γήπεδο. Ελπίζω ότι αυτό θα γίνει και στο ματς με τον Απόλλωνα, όπου οι παίκτες μου ξέρω ότι με την ψυχολογία από την επιτυχία επί της ΑΕΚ, θα θελήσουν να κερδίσουν εντός έδρας μπροστά στο κοινό του Χαϊδαρίου και παράλληλα να πετύχουν την δεύτερη σερί νίκη τους. Εμείς πάντως περιμένουμε όλους τους Χαϊδαριώτες φιλάθλους να έρθουν αύριο το πρωί στο γήπεδο μας και να απολαύσουμε ωραίο ποδόσφαιρο από νεαρούς αθλητές».