ΑΓΓΛΙΑ… ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

 

 

Γκολ και θέαμα αλλά… Αγγλία ευχαριστήθηκαν το πρωί του Σαββάτου όσοι παραβρέθηκαν στο γήπεδο του Χαϊδαρίου, όπου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΝΕΩΝ ΠΑΕ της ΕΠΣΑ, ο ΑΟΧ έπεσε… θύμα έκπληξης (!) και ηττήθηκε με 4-5 από τον Απόλλων Σμύρνης, σε μία συνάντηση που τουλάχιστον ήταν παραγωγική και χορταστική! Ο Απόλλων ήταν ουραγός και χωρίς νίκη μέχρι σήμερα, αλλά τελικά κατάφερε να φύγει νικητής από το Χαϊδάρι επικρατώντας με το… αγγλικό 5-4. Ένα Χαϊδάρι, που προερχόταν από την μεγάλη εκτός έδρας νίκη με 2-1 επί της ΑΕΚ.
Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν 0-2 και το ημίχρονο έληξε 2-2. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» στην επανάληψη ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-5 και το… κοντέρ στο τέλος έγραψε 4-5. Σκόραραν για την ομάδα του Χαϊδαρίου οι Στίσι (2), Κοπανάς και Δήμου. «Κάθε αγώνας στο πρωτάθλημα Νέων ΠΑΕ της ΕΠΣΑ κρύβει συγκινήσεις. Το νεαρό της ηλικίας για τους αθλητές που λαμβάνουν μέρος σε αυτή την διοργάνωση, είναι από μόνο του… μοναδικό γεγονός. Δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάϊντερ. Αλίμονο κιόλας να είχαμε τέτοια και στο πρωτάθλημα αυτό. Εμείς χτίζουμε πάνω σε υγιή πλαίσια ένα νεανικό σύνολο, από το οποίο θα προέλθει το μέλλον του ΑΟ Χαϊδαρίου. Σίγουρα οι νίκες είναι ένα θετικό κίνητρο για τους νεαρούς ποδοσφαιριστές, αλλά και από τις ήττες, είναι μεγάλο το όφελος. Μαθαίνεις από τα λάθη σου, σφυρηλατείς αθλητικό χαρακτήρα και εν τέλει γίνεσαι καλύτερος», μας δήλωσε ο τεχνικός της ομάδας Νέων του Χαϊδαρίου Δημήτρης Διαμάντης.
ΑΟΧ: Σαμπατάκος, Δήμου, Καβάγκας, Κλαυδιανός, Μακρής, Καμπέρης, Μουρεζίνης, Κοπανάς, Κοτζαμάνης, Στίσι, Καραλής. Αγωνίστηκαν και οι Δράμης, Κοκκάκης, Τσουμελέας, Σπύρου.
(Φώτο από τον αγώνα της περασμένης αγωνιστικής μεταξύ ΑΕΚ και ΑΟΧ)