ΦΟΡΤΩΜΕΝΟΣ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ,… ΤΣΕΠΕΣ ΚΑΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ Ο ΑΟΧ

 

 

 

Τον Ιάσονα Ιλίου στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας υποδέχεται το Σαββάτο το μεσημέρι στην έδρα του ο ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος στο ντεμπούτο του Νίκου Κανελλόπουλου στον πάγκο της ομάδας θέλει μόνο τη νίκη, προκειμένου να επιστρέψει στην τροχιά των επιτυχιών. Ο Κανελλόπουλος πήρε την θέση του Μανώλη Παπαδόπουλου, που από την περασμένη Δευτέρα ανέλαβε τον Κανάρη Νενήτων Χίου.
Μόνο νίκη θέλει το Χαϊδάρι και οι πρώτοι που το ξέρουν καλά αυτό είναι οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, οι οποίοι όλη την εβδομάδα στις ομιλίες που είχαν μεταξύ τους ανέφεραν ότι είναι αδιανόητο να αγνοούν τη νίκη για τρεις ολόκληρες αγωνιστικές. Η ομάδα της πόλης μας έχει να κερδίσει από τις 3 Οκτωβρίου, όπου στην 3η αγωνιστική είχε επικρατήσει εντός έδρας με 3-1 επί του Ήφαιστου Περιστερίου. Ακολούθησαν η εκτός έδρας ήττα στην Ηλιούπολη (2-0), η εντός έδρας ισοπαλία με το Καματερό (0-0) και η εκτός έδρας ισοπαλία (0-0) με την Πεύκη. Μόνο νίκη λοιπόν και τίποτα άλλο.
Στην χθεσινή προπόνηση την εμφάνιση του έκανε και ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος του συλλόγου κ. Σπύρος Λάμπρου (κεντρική φώτο), ο οποίος πιστός στο καθήκον αλλά και στις υποχρεώσεις του - καθώς ειδικά φέτος έχει αναλάβει προσωπικά μεγάλο μέρος της κάλυψης των οικονομικών υποχρεώσεων - προχώρησε στις μηνιαίες πληρωμές προς το έμψυχο δυναμικό. Σίγουρα ένα στοιχείο που πάντα, όσο και να το κάνουμε, βοηθά στην ψυχολογία των παικτών.
Από εκεί και πέρα, με καλή ψυχολογία και γεμάτες τσέπες για το έμψυχο δυναμικό, όλο το βάρος θα πέσει στην αγωνιστική τακτική, όπου ο νέος προπονητής Νίκος Κανελλόπουλος, θα «φορτώσει» πάρα πολύ τον χώρο του κέντρου με στόχο να κερδίσει τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο λεπτό και να μην δώσει περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα του Ιάσονα. Ο Κανελλόπουλος μάλλον δεν θα αλλάξει ουσιαστικά πάρα πολλά σχετικά με τον τρόπο και το σύστημα που αγωνιζόταν η ομάδα επί Παπαδόπουλου, πέρα από μία ή, δύο εσωτερικές αλλαγές, όπου όπως είπαμε στόχο έχουν να τονώσει ακόμη περισσότερο την μεσαία γραμμή. Εκεί πιστεύει ο νέος τεχνικός ότι θα κριθούν τα πάντα και από αυτόν τον νευραλγικό τομέα θα δοθεί περισσότερο ώθηση και βοήθεια στην επιθετική γραμμή για να γίνει πιο παραγωγική. Έως τώρα το Χαϊδάρι έπειτα από 6 αγωνιστικές, έχει δεχθεί μόνο 4 γκολ (σκληρή η άμυνα του) ενώ έχει πετύχει σχετικά λίγα, μόνο πέντε, δείγμα ότι μπροστά θέλει να είναι πιο αποτελεσματικό (το είχαμε σημειώσει και μετά τον αγώνα με το Καματερό). Ίσως λοιπόν η λύση να είναι στην μεσαία γραμμή, εκεί που δούλεψε όλη την εβδομάδα ο Κανελλόπουλος και οι παίκτες του.
Όσο αφορά τον Ιάσονα Ιλίου, πρόκειται για μία ομάδα η οποία φυσιολογικά είναι στα μέτρα του Χαϊδαρίου και χωρίς να θέλουμε να υποτιμήσουμε τον αντίπαλο, δεν αποτελεί και κάποιο φόβητρο. Πρόκειται για μία ομάδα η οποία είναι στην 15η θέση της βαθμολογίας (προτελευταία) με 3 πόντους, έχοντας μία νίκη και πέντε (5) ήττες, ενώ έχει πετύχει 3 γκολ και έχει δεχθεί 11. «Μπείτε ήρεμοι, συγκεντρωμένοι στον στόχο σας και η νίκη θα έρθει», ήταν τα λόγια που αρκέστηκε να πει στους παίκτες του ο Νίκος Κανελλόπουλος, ο οποίος δούλεψε πάρα πολύ στο γήπεδο όλη την εβδομάδα με τους παίκτες του Χαϊδαρίου.
Απών από τον αγώνα με τον Ιάσονα θα είναι ο τραυματίας Αρβανίτης.