«ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ» ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ…

 

 

Έντονο προβληματισμό έχει προκαλέσει στις τάξεις του ΑΟ Χαϊδαρίου, ο απόηχος από το χθεσινό έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας, το οποίο είχε συγκαλέσει με πρωτοβουλία του την περασμένη εβδομάδα ο Εκτελεστικός Αντιπρόεδρος κ. Σπύρος Λάμπρου (κεντρική φώτο) και αφορούσε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το σωματείο, καθώς ο εν λόγω παράγοντας σηκώνει το μεγαλύτερο βάρος αναλογικά στον οικονομικό τομέα από το ξεκίνημα της περιόδου στον ΑΟΧ.
Ο προβληματισμός που προκύπτει και δημιουργεί έντονη ανησυχία, είναι ότι παρότι ο σύλλογος πριν από ένα μήνα περίπου εξέλεξε νέο 15μελές ΔΣ, στο χθεσινό κρίσιμο έκτακτο συμβούλιο, προσήλθαν μόνο οι κ.κ. Καραβίτης, Λάμπρου, Βουρλούμης, Χρονόπουλος και Μπαλοδήμας, ενώ τα υπόλοιπα μέλη… έλαμψαν δια της απουσίας τους!
Από μόνο του το γεγονός αυτό γεννά ερωτηματικά, δημιουργεί ανησυχία και προβληματισμό, ενώ η κατάσταση οδηγεί σίγουρα σε εξελίξεις…
Τον έντονο αυτόν προβληματισμό του δεν έκρυψε ο κ. Σπύρος Λάμπρου, ο οποίος μάλιστα μας επεσήμανε ότι εντός των επομένων ημερών θα προβεί σε επίσημες δηλώσεις και προσωπικές αποφάσεις σχετικά με την επόμενη μέρα στον ΑΟΧ. «Καμπανάκι» λοιπόν στον ΑΟ Χαϊδαρίου!