ΛΙΓΟ ΤΟ Χ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ!

 

 

 

Αδικία η ισοπαλία (2-2) για το Χαϊδάρι στον σημερινό εκτός έδρας αγώνα της ομάδας της πόλης μας στην Καισαριανή με τον Μικρασιατικό, στο πλαίσιο της 8ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο ΑΟΧ ήταν μαχητικός, αλλά είχε απέναντι του έναν αντίπαλο που έπαιξε πολύ σκληρά έως και αντιαθλητικά, ενώ ο διαιτητής «προστάτεψε» τους γηπεδούχους και «φόρτωσε» το Χαϊδάρι με κάρτες. Μόλις στο 10΄ ο διαιτητής «κιτρίνισε» τον Μπατή για ένα απλό φάουλ, ενώ και οι δύο κίτρινες που έδειξε στον Λέκκα (αποβλήθηκε στο 70΄), ήταν αυστηρότατες έως ανύπαρκτες και άφησαν την ομάδα της πόλης μας με 10 παίκτες στο σημείο, που ο ΑΟΧ πίεζε για να πάρει τη νίκη.
Στο 21΄ έγινε το 1-0 και στο 31΄ ο Καρώνας (φώτο) με πλασέ έπειτα από πάσα του Λέκκα σημείωσε το 1-1. Στο 37΄ οι γηπεδούχοι έκαναν το 2-1 και στην επανάληψη ο ΑΟΧ μπήκε πολύ δυνατά. Στο 57΄ με φοβερό σουτ ο Ρούσσα έκανε το 2-2 και από εκεί και πέρα το Χαϊδάρι συνέχισε να κυριαρχεί. Η αποβολή του Λέκκα, άλλαξε την ροή του αγώνα, αλλά παρόλα αυτά ο ΑΟΧ με 10 παίκτες αντέδρασε έξυπνα και μάλιστα αν ήταν πιο τυχερός στην τελευταία φάση του αγώνα θα είχε πάρει τη νίκη. Τελικά το σουτ του Καλαμπαλίκη στο 93΄ απέκρουσε με υπερένταση στην γωνία του ο τερματοφύλακας του Μικρασιατικού.
ΑΟΧ: Τικταπανίδης, Πολίτης, Κασάπης, Πανταζόπουλος, Νούλας, Μπατής, Κοτσολάκος (65΄ Χριστούλης), Μουρεζίνης (50΄ Ρούσσα), Καρώνας, Λέκκας, Σαλαπάτας (λ.τ. 31΄ Καλαμπαλίκης).