ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΟ ΡΕΚΟΡ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Την καλύτερη επίθεση στην κατηγορία Νέων ΠΑΕ του αντίστοιχου πρωταθλήματος της ΕΠΣΑ έχει η ομάδα Νέων του ΑΟ Χαϊδαρίου, η οποία στο σημερινό πρωινό εντός έδρας παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τη Νέα Ιωνία, κέρδισε με 2-0. Ο ΑΟΧ έπειτα από 8 αγωνιστικές έχει πετύχει 15 γκολ και έχει δεχθεί 13, ενώ η συγκομιδή βαθμών φτάνει τους 12. Σε αυτές τις 8 αγωνιστικές το Χαϊδάρι έχει 4 νίκες και 4 ήττες. Μία ομάδα που παίζει ανοιχτά και όχι ποδόσφαιρο σκοπιμότητας όπως έχουμε γράψει πολλές φορές.
Στο σημερινό παιχνίδι οι Νέοι του Χαϊδαρίου μπήκαν ορεξάτοι, δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους και με δύο γκολ από το ημίχρονο με τους Γκοτζαμάνη (26΄) και Κοπανά (31΄), είχαν «κλειδώσει» τη νίκη.
«Ήταν μία καλή εμφάνιση και μια δίκαιη επικράτηση. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε πολύ και να χτίζουμε για το μέλλον», μας δήλωσε ο προπονητής των Νέων του Χαϊδαρίου κ. Δημήτρης Διαμάντης.
ΑΟΧ: Μπράτσας, Δήμου, Μακρής, Κολιοδέδες, Χασιώτης, Κλαυδιανός, Καμπέρης, Μουρεζίνης, Κοπανάς, Στίσι, Γκοτζαμάνης. Στο β΄ ημίχρονο έπαιξαν και οι Σπύρου, Καβάγκας, Λογοθέτης, Καραβέλας, Σπυριδωνίδης.