ΓΡΟΥΣΟΥΖΙΚΗ Η 13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Έπρεπε να έρθει η 13η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ Αθήνας για να γνωρίσει ο ΑΟ Χαϊδαρίου την πρώτη του φετινή εντός έδρας ήττα και μόλις την δεύτερη στο πρωτάθλημα. Η ιστορική ομάδα της πόλης μας έχασε εντός έδρας από τον Χολαργό με 2-3. Ο ΑΟΧ είχε να ηττηθεί από την 4η αγωνιστική στις 10 Οκτωβρίου (Ηλιούπολη – Χαϊδάρι 2-0), ενώ ήταν η πρώτη εντός έδρας ήττα για την ομάδα της πόλης μας, αλλά και η πρώτη με τον Νίκο Κανελλόπουλο στον πάγκο, καθώς μέχρι τώρα με τον εν λόγω τεχνικό ο ΑΟΧ είχε «χτίσει» αήττητο 6 αγώνων (4 νίκες – οι δύο εκτός έδρας – και 2 ισοπαλίες). Ο ΑΟ Χαϊδαρίου είχε την μεγάλη ευκαιρία να έχει «καθαρίσει» το παιχνίδι σχετικά νωρίς και ειδικά μέχρι το 65΄ όταν ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1 και είχε χάσει πολλές ευκαιρίες για να διευρύνει το υπέρ του αποτέλεσμα. Στο 20΄ ο Καρώνας με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή σημείωσε το 1-0, ενώ οι φιλοξενούμενοι με κεφαλιά στο 29΄ πέτυχαν το 1-1. Στο 36΄ έπειτα από κόρνερ του Χριστούλη ο Σαλαπάτας με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 69΄ ο Τσάνι υπέπεσε σε πέναλτι και ο Χολαργός ισοφάρισε (2-2). Το τελικό 2-3 σημειώθηκε στο 84΄.
Έπειτα από 13 αγωνιστικές ο ΑΟΧ είναι στην 4η θέση με 23 βαθμούς, έχοντας 6 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 17-11.
ΑΟΧ: Μίχος, Μπατής, Κασάπης, Νούλας, Πολίτης, Χριστούλης, Κοτσολάκος (70΄ Λέκκας), Μουρεζίνης (53΄ Ρούσσα), Καρώνας, Σαλαπάτας, Καλαμπαλίκης (64΄ Τσάνι).
 Λεκτική ένταση δημιουργήθηκε μετά το τέλος του αγώνα από μερίδα φιλάθλων του ΑΟΧ, οι οποίοι δυσαρεστημένοι από την ήττα της ομάδας τα έβαλαν με τον προπονητή του ΑΟΧ Νίκο Κανελλόπουλο.