ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μετά την ανακοίνωση της διοίκησης του ΑΟ Χαϊδαρίου, που καυτηρίαζε και καταδίκαζε τα όσα συνέβησαν το περασμένο Σάββατο στον εντός έδρας αγώνα με τον Χολαργό, τιμωρώντας τον προπονητή της ομάδας κ. Νίκο Καννελόπουλο (φώτο) με πρόστιμο 300 ευρώ και παύση από τον πάγκο του συλλόγου για 20 μέρες, άμεση ήταν η αντίδραση του εν λόγω τεχνικού, ο οποίος παραιτήθηκε. Μάλιστα, όπως ανέφερε ο ίδιος, την παραίτηση του την είχε υποβάλλει αμέσως μετά την λήξη του αγώνα, το περασμένο Σάββατο.
«Παραιτούμαι από την τεχνική ηγεσία του ανδρικού τμήματος γιατί αυτό επιβάλλει η επαγγελματική λογική και ευσυνειδησία μου, όπως και το ήθος μου. Πάνω από όλα βάζω το καλό του συλλόγου και νομίζω ότι πράττω το σωστό με την παραίτηση μου αυτή την προκειμένη στιγμή. Ευχαριστώ την διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο μου και εύχομαι ο ΑΟ Χαϊδαρίου να υλοποιήσει τους στόχους του και να βρεθεί εκεί που πραγματικά αξίζει και επιβάλλει η ιστορία του. Ευχαριστώ ακόμη, τους παίκτες για την συνεργασία μας, αλλά και τους φιλάθλους, των οποίων την στήριξη χρειάζεται η ομάδα. Παραμένω στην ομάδα ως προπονητής στις ακαδημίες της», τόνισε ο Νίκος Κανελλόπουλος.
Στη σημερινή απογευματινή προπόνηση ο Νίκος Κανελλόπουλος θα παραβρεθεί για να χαιρετήσει τους παίκτες, ενώ ήδη οι ιθύνοντες το σωματείο βρίσκονται σε αναζήτηση νέου προπονητή, ο οποίος θα είναι ο τρίτος κατά την φετινή αγωνιστική περίοδο. Η σεζόν είχε ξεκινήσει με τον Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο ως την 6η αγωνιστική (2 νίκες, 3 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα) και ακολούθησε ο Νίκος Κανελλόπουλος από την 7η έως την 13η αγωνιστική (4 νίκες, 2 ισοπαλίες, μία – 1 – ήττα).