ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΟ ΣΕΡΙ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Παίζοντας μεστό ποδόσφαιρο, το Χαϊδάρι νίκησε εντός έδρας με 2-1 την Διάνα Ηλιούπολης στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ. Η νεανική ομάδα της πόλης μας, που έφτασε δίκαια στην επικράτηση, με αυτή τη νίκη έπειτα έμεινε μόνη δεύτερη στην βαθμολογία με 35 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες, 5 ισοπαλίες, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 25-14. Επίσης αυτή ήταν η τέταρτη σερί νίκη του ΑΟΧ στο πρωτάθλημα, το οποίο αποτελεί και προσωπικό ρεκόρ του προπονητή Βαγγέλη Λαϊβερά, ο οποίος από την ημέρα που έχει αναλάβει έχει μόνο νίκες στο παλμαρέ του.
Στο 29΄ έπειτα από σέντρα του Πολίτη ο Ρούσσα με πανέμορφο εναέριο πλασέ σημείωσε το 1-0. Η ισοφάριση (1-1) έγινε στο 49΄ με πέναλτι. Τη νίκη στον ΑΟΧ έδωσε ο Καλαμπαλίκης (κεντρική φώτο) στο 57΄ με κοντινή προβολή, έπειτα από κόρνερ και την κεφαλιά που πήρε πρώτα ο Ροκάκης. Μεγάλη ήταν η συμβολή σε αυτή τη νίκη και του τερματοφύλακα Μίχου, ο οποίος στο ξεκίνημα του αγώνα με εκπληκτικές αποκρούσεις κράτησε ανέπαφη την εστία του.
Τέλος να σημειώσουμε ότι το Χαϊδάρι στάθηκε άτυχο, καθώς είχε και δύο αναγκαστικές αλλαγές λόγω τραυματισμών. Στην ανάπαυλα αντικαταστάθηκε ο Σαλαπάτας, που έσχισε το φρύδι του, ενώ ο Καρώνας υπέστη βαριά θλάση και βγήκε στο 70΄.

 

 

ΑΝΩΘΕΝ ΦΩΤΟ: Ο ΡΟΥΣΣΑ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΣΚΟΡ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ


ΑΟΧ: Μίχος, Πολίτης, Δημητρακόπουλος, Αρβανίτης, Κασάπης, Μουρεζίνης (55΄ Νούλας), Κοτσολάκος, Ρούσσα, Καρώνας (70΄ Νικολάου), Καλαμπαλίκης, Σαλαπάτας (46΄ Ροκάκης).