ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο ΚΑΡΩΝΑΣ ΣΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Επιστροφή στα γήπεδα για τον Χρήστο Καρώνα (φώτο), τον ένα εκ των τριών αρχηγών του ΑΟ Χαϊδαρίου, ο οποίος σήμερα Τετάρτη το απόγευμα ξεκίνησε το ελαφρύ τρέξιμο. Ο 22χρονος ταλαντούχος ποδοσφαιριστής είχε υποστεί βαριά θλάση πριν 12 μέρες στον εντός έδρας αγώνα του Χαϊδαρίου με την Διάνα Ηλιούπολης για την 17η αγωνιστική, υποβλήθηκε όλο αυτό το διάστημα σε ειδική θεραπευτική αγωγή και από σήμερα μπήκε για τρέξιμο μόνος του. Σύμφωνα με τις οδηγίες των γιατρών ο Καρώνας θα συνεχίσει το ίδιο πρόγραμμα μέχρι την άλλη Τρίτη και την επόμενη Τετάρτη θα δοκιμάσει να βγάλει το κανονικό σετ προπόνησης, προκειμένου να δείξει ότι μπορεί να προλάβει το εντός έδρας παιχνίδι της 20ης αγωνιστικής με το Καματερό.
Ο Καρώνας είναι ο μοναδικός παίκτης, που δεν είναι στα πλάνα του προπονητή του Βαγγέλη Λαϊβερά για τον εντός έδρας αγώνα του Σαββάτου με την Ηλιούπολη στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής για τον 2ο όμιλο της Α΄ ΕΠΣΑ. Η ομάδα της πόλης μας υποδέχεται την Ηλιούπολη με μοναδικό στόχο τη νίκη και την διεύρυνση του αήττητου σερί για 6η αγωνιστική. Αντίπαλο με την Ηλιούπολη ο ΑΟΧ θα βρει ένα πολύ γνώριμο του πρόσωπο και συγκεκριμένα τον πρώην τερματοφύλακα της ομάδας Τάσο Τικταπανίδη, ο οποίος είχε έρθει στο Χαϊδάρι στο ξεκίνημα της σεζόν (έκανε 7 συμμετοχές με τον ΑΟΧ) και στα τέλη Δεκεμβρίου μετακόμισε στην ομάδα των Νοτίων Προαστίων, με την οποία ήδη έχει δύο συμμετοχές στο πρωτάθλημα.
Το Χαϊδάρι έπειτα από 18 αγώνες είναι 2ο στην βαθμολογία με 36 βαθμούς, έχοντας 10 νίκες, 6 ισοπαλίες, 2 ήττες και σύνολο τερμάτων 27-16, ενώ η Ηλιούπολη είναι 10η με 21 βαθμούς (6 νίκες, 3 ισοπαλίες, 9 ήττες και τέρματα 17-22). Στο παιχνίδι του α΄ γύρου (4η αγωνιστική, 10 Οκτωβρίου) η Ηλιούπολη είχε επικρατήσει με 2-0 επί του Χαϊδαρίου.
Για την ιστορία, στον αγώνα του α΄ γύρου το Χαϊδάρι με τον Μανώλη Παπαδόπουλο στον πάγκο είχε παρατάξει τους εξής παίκτες: Τικταπανίδης, Πολίτης, Μπατής, Πανταζόπουλος, Νούλας, Κασάπης (62΄ Κοτσολάκος), Χριστούλης, Μουρεζίνης (56΄ Ρούσσα), Λέκκας, Καρώνας (62΄ Καλαμπαλίκης), Σαλαπάτας.