ΓΙΑ ΦΟΥΚΑΡΑ ΑΠΟ ΑΙΓΑΛΕΩ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ...!!!

 

 

 

Στο μεταγραφικό στόχαστρο του ΑΟ Χαϊδαρίου βρίσκεται ο Αλέξανδρος Φουκαράς του ΑΟ Αιγάλεω. Το θέμα έχει ανακινηθεί από την περασμένη εβδομάδα, καθώς σίγουρα υπήρξαν οι πρώτες διερευνητικές επαφές προς την πλευρά του παίκτη σχετικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του και έστω και σε… φιλολογικό επίπεδο έγινε κουβέντα!
Ο Αλέξανδρος Φουκαράς, την σεζόν που ολοκληρώθηκε αγωνίστηκε με την φανέλα του Αιγάλεω στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας, όπου πανηγύρισε τον τίτλο, ενώ συμμετείχε με το Σίτι και στα μπαράζ ανόδου για την Γ΄ Εθνική. Ο 21χρονος ταλαντούχος μεσοεπιθετικός είχε με το Αιγάλεω συνολικά 2.058΄ λεπτά συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α΄ Αθήνας και σημείωσε 5 γκολ.
Ο Φουκαράς, έχει ξεκινήσει την καριέρα του από τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, ήταν μέλος της Εθνικής Παίδων, ενώ πριν το Αιγάλεω αγωνίστηκε στον Απόλλων Αθηνών (σεζόν 2014-2015) στο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, έχοντας μάλιστα και 15 συμμετοχές.
Πιθανότατα να υπάρξουν πλέον – ή έχουν υπάρξει ήδη – και επαφές μεταξύ παραγόντων των δύο ομάδων σχετικά με το θέμα της μετακίνησης του Αλέξανδρου Φουκαρά.