ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΑΓΙΟ ΙΕΡΟΘΕΟ Ο ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΟΥ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Μόνο οι λεπτομέρειες πρέπει να απομένουν ακόμη για να οριστικοποιηθεί η μεταγραφή του Γιώργου Πολίτη από τον ΑΟ Χαϊδαρίου στον Άγιο Ιερόθεο. Πληροφορίες θέλουν να έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες επαφές μεταξύ των τριών πλευρών, δηλαδή πρώτα μίλησαν οι δύο διοικήσεις και μετέπειτα ακολούθησαν οι επαφές του Άγιου Ιερόθεου (ομάδα που ανέβηκε μέσω των μπαράζ της ΕΠΟ από την Α΄ Αθήνας στην Γ΄ Εθνική) με τον παίκτη, όπου «κούμπωσαν» αρχικά οι συμφωνίες, υπήρχε καλή διάθεση από όλες τις πλευρές και πλέον ο Πολίτης οδεύει προς την ομάδα του Περιστερίου και το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.
Ο Γιώργος Πολίτης, που έχει γεννηθεί στις 21-12-1993 θεωρείται από τα βασικά και αναντικατάστατα στελέχη του ΑΟ Χαϊδαρίου ειδικά τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κάνοντας άλματα στην απόδοση του και στην αγωνιστική του πρόοδο, ενώ πρόκειται για αδαμάντινο χαρακτήρα. Μάλιστα, το όνομα του είχε ακουστεί και παλιότερα για μεταγραφή, καθώς όταν επί Προεδρίας Τάκη Σπίνουλα είχε πουληθεί ο Ρούπι από τον ΑΟΧ στους Τράχωνες, είχε γίνει νύξη από την ομάδα των Νοτίων Προαστίων και για τον Πολίτη, αλλά ο Σπίνουλας είχε απορρίψει την πρόταση θεωρώντας μικρό το οικονομικό αντάλλαγμα και διαβλέποντας την μετέπειτα εξέλιξη του Πολίτη.
Βέβαια να σημειώσουμε ότι ο 22χρονος εξελίξιμος δεξιός μπακ δεν ήταν μόνο στο στόχαστρο του Άγιου Ιερόθεου, καθώς πριν λίγες μέρες τόσο τον παίκτη, όσο και το Χαϊδάρι, είχε «ενοχλήσει» ο Εθνικός, αλλά η υπόθεση «κόλλησε» στο οικονομικό.
Ο Γιώργος Πολίτης (που είναι κάτοικος Περιστερίου) – πως τα φέρνει η μοίρα – έχει ξεκινήσει το ποδόσφαιρο από τα τμήματα τζούνιορ του Άγιου Ιερόθεου και εν συνεχεία πήγε για δύο χρόνια στο τμήμα Παίδων του Ατρομήτου. Στο Χαϊδάρι ήρθε στο εφηβικό τμήμα, οι προπονητές είδαν αμέσως το πηγαίο ταλέντο του και το 2009 προωθήθηκε στο ανδρικό τμήμα.
Φέτος, την σεζόν που ολοκληρώθηκε (2015-2016), ο Πολίτης αγωνίστηκε σε 28 αγώνες (1 γκολ), το 2014-2015 έπαιξε σε 30 παιχνίδια (1 γκολ), το 2013-2014 είχε 29 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την σεζόν 2012-2013 είχε 19 συμμετοχές και 2 γκολ.