ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑ – ΣΑΛΑΠΑΤΑ

 

ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ!

 

 

 

Αμφίβολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Αλέξανδρου Φουκαρά (φώτο αριστερά) στον κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Θρίαμβο Αθηνών στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ο ταλαντούχος μεσοεπιθετικός και πιο ηχηρή μεταγραφή της ομάδας (αποκτήθηκε από το Αιγάλεω) υπέστη θλάση στο εκτός έδρας παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής – 2ης – με τον Ήφαιστο Περιστερίου, όπου και αντικαταστάθηκε στο 62΄ από τον Κοπανά. Η διάγνωση έδειξε θλάση και ο 21χρονος παίκτης - που έχει δείξει πολύ καλά και ηγετικά στοιχεία ως τώρα - σήμερα Πέμπτη ξεκίνησε να κάνει ελαφρύ τρέξιμο γύρω από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ», οπότε μάλλον πολύ δύσκολα θα προλάβει τον κυριακάτικο αγώνα ή, ίσως να προφυλαχθεί υπό τον φόβο υποτροπής.
Νέο πρόβλημα προέκυψε, όμως, με τον Χρήστο Σαλαπάτα (φώτο δεξιά), ο οποίος χτύπησε στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Φοίνικα και αποχώρησε. Στον 27χρονο καθαρόαιμο επιθετικό έχει πέσει όλο το ιατρικό τιμ της ομάδας, προκειμένου ο παίκτης να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού. Μέχρι και σήμερα οι πιθανότητες να προλάβει είναι 50-50.
Από εκεί και πέρα, χθες Τετάρτη το Χαϊδάρι πέτυχε την πρώτη του νίκη σε επίσημους αγώνες, καθώς στο πλαίσιο της γ΄ φάσης του κυπέλλου ΕΠΣΑ η ομάδα της πόλης μας κέρδισε (και προκρίθηκε) εντός έδρας με 4-3 τον Φοίνικα Περιστερίου, αν και βρέθηκε να προηγείται με 4-0 στο ημίχρονο, όπου είχε και δοκάρι. Στο β΄ ημίχρονο ίσως το ευρύ σκορ του α΄ ημιχρόνου να χαλάρωσε τους παίκτες και σε συνάρτηση με το ότι η ομάδα έμεινε με 10 παίκτες (στο 70΄) λόγω του τραυματισμού του Σαλαπάτα (είχαν γίνει οι τρεις αλλαγές), έδωσε την ευκαιρία στους φιλοξενούμενους να μειώσουν σε 4-3. Μετά την λήξη του αγώνα ο τεχνικός της ομάδας κ. Άγγελος Πυρένης, ενώ είχε μείνει απόλυτα ικανοποιημένος για την εμφάνιση του πρώτου ημιχρόνου, έκανε αυστηρές παρατηρήσεις στους παίκτες του για την εικόνα τους στην επανάληψη.
Το βάρος πλέον πέφτει στον εντός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Θρίαμβο Αθηνών, όπου ο ΑΟ Χαϊδαρίου, θέλει να τη νίκη στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, έπειτα από τις δύο ήττες σε ισάριθμες αγωνιστικές, όπου την 1η αγωνιστική υπέστη εντός έδρας ήττα σοκ (μαγική εικόνα) από τον Κένταυρο Βριλησσίων με 2-0, ενώ την περασμένη εβδομάδα (2η αγωνιστική) έχασε στο Περιστέρι από τον ιστορικό Ήφαιστο με 1-0. Ο ΑΟΧ θέλει τη νίκη για λόγους γοήτρου, για να… σπάσει το ρόδι στο πρωτάθλημα (έχει όπως αναφέραμε δύο ήττες στις δύο πρώτες αγωνιστικές), αλλά και γιατί δεν έχει περιθώρια να χάσει άλλους βαθμούς τόσο νωρίς… σε μια σεζόν όπου γιορτάζει τα 80 χρόνια του και με την πραγματοποίηση 10 μεταγραφών έχει στόχο να πρωταγωνιστήσει.
Όσο αφορά τις μεταγραφές, χρόνο συμμετοχής έχουν πάρει οι Φουκαράς, Αλεβίζος, Τουλούπης, Σακελλαρίου, Γιαννουλάκης, ο τερματοφύλακας Σαββόπουλος έχει συμπεριληφθεί στις αποστολές, όπως και ο Ρέτζος, ενώ ακόμη δεν είναι εντός 18άδας οι Μπεχλής, Κολιός και Μπούσκος. Ο τερματοφύλακας Σαββόπουλος έχει στρατιωτικές υποχρεώσεις και αναμένεται να ακολουθεί κανονικά όλο το πρόγραμμα των προπονήσεων με σκοπό ο Πυρένης να μπορεί να τον χρησιμοποιήσει, ενώ σίγουρα λύσεις θα δώσει στα μετόπισθεν και ο νεοαποκτηθέντας στόπερ Μπούσκος, που μέχρι την προηγούμενη αγωνιστική δεν είχε εκδοθεί το δελτίο του.
Επίσης να σημειώσουμε ότι στον χθεσινό αγώνα κυπέλλου με τον Φοίνικα πολύ καλές εντυπώσεις άφησε ο 20χρονος Πέτρο Μάριο, ο οποίος στο πρωτάθλημα μέχρι τώρα είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Κένταυρο Βριλησσίων.