ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΖ Ο ΑΟΧ

Είμαστε πια πρωταθλητές!!!

Την πιο σημαντική νίκη της αγωνιστικής περιόδου πέτυχε ο ΑΟΧ σήμερα το απόγευμα, καθώς επικράτησε με 1-0 επί της Αγίας Ελεούσας στην γειτονική Αγία Βαρβάρα. Με αυτή τη νίκη ο ΑΟΧ μία αγωνιστική πριν την λήξη του πρωταθλήματος του Α΄ ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ αναδείχθηκε πρωταθλητής, ακόμη και αν χάσει την τελευταία αγωνιστική από τον Θρίαμβο Αθηνών.
Η ομάδα της πόλης μας θα μετέχει στα μπαράζ των περιφερειών της ΕΠΟ τον Μάϊο / Ιούνιο, όπου θα διεκδικήσει την άνοδο της στην Γ΄ Εθνική.
Πιο περιχαρής από όλους ήταν ο πρόεδρος του ΑΟΧ κ. Τάκης Σπίνουλας, ο οποίος είναι ο κορυφαίος διοικητικός ηγέτης της ομάδας της πόλης μας αλλά παράλληλα είναι και μόνιμος κάτοικος Αγίας Βαρβάρας. Πέτυχε την πιο ιστορική νίκη του, μέσα στο ίδιο του το σπίτι… ο Τάκαρος.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΑΡΑΖ: (9ος ΟΜΙΛΟΣ) 1η (11/5/2014) ΑΟΧ – Εθνικός, 2η (14/5) Πανερυθραϊκός – ΑΟΧ, 3η (21/5) Οδηγήτρια ή ΑΕ Μοσχάτου – ΑΟΧ, 4η (28/5) ΑΟΧ – Οδηγήτρια ή ΑΕ Μοσχάτου, 5η (1/6) ΑΟΧ – Πανερυθραϊκός, 6η (4/6) Εθνικός – ΑΟΧ. Στην Γ΄ Εθνική προβιβάζεται η πρώτη ομάδα του ομίλου. Σε περίπτωση που προκύψουν ισοβαθμίες η ΕΠΟ ορίζει νέες ημερομηνίες κατάταξης. 

 

Δείτε και το χθεσινό δημοσίευμά μας, όπου πέσαμε μέσα στα προγνωστικά μας για την νίκη του ΑΟΧ.