ΜΕ ΤΗΝ «ΠΡΟΠΟΝΗΤΟΦΑΓΟ» ΠΕΥΚΗ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

 

 

Με τον κακό περσινό του «δαίμονα», την ομάδα της Πεύκης, αγωνίζεται εκτός έδρας ο ΑΟ Χαϊδαρίου στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου (Σάββατο 8 Οκτωβρίου - μεσημέρι στις 4) της Α΄ ΕΠΣΑ. Σχεδόν μετά από ένα χρόνο και περίπου με τις ίδιες συνθήκες (καταρρακτώδη βροχή που είχε μετατρέψει σε λίμνη το γήπεδο της Πεύκης) ο ΑΟ Χαϊδαρίου αντιμετωπίζει την ομάδα, που πέρυσι δεν μπόρεσε να νικήσει δύο φορές και μάλιστα έπειτα από αυτές τις δύο συναντήσεις, έφυγαν και δύο προπονητές από το Χαϊδάρι.
Πέρυσι στην 6η αγωνιστική (24 Οκτωβρίου 2015) πάλι με γηπεδούχο την Πεύκη και έπειτα από πολύ βροχή, όπου οι παράγοντες του ΑΟΧ έκαναν έντονα παράπονα που διεξήχθη ο αγώνας σε ένα γήπεδο… λίμνη, το ματς έληξε 0-0 και λίγες ώρες αργότερα ο τότε προπονητής του Χαϊδαρίου Μανώλης Παπαδόπουλος (φώτο - πρώτος από αριστερά) ανακοίνωσε την αποχώρηση του και την συμφωνία του με τον Κανάρη Νενήτων Χίου. Την θέση του είχε πάρει ο Νίκος Κανελλόπουλος (φώτο - δεύτερος από αριστερά). Στον β΄ γύρο και στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής (20 Φεβρουαρίου 2016) το Χαϊδάρι είχε ηττηθεί 2-3 από την Πεύκη, αποτέλεσμα που οδήγησε στην παραίτηση του Βαγγέλη Λαϊβερά (φώτο - τρίτος από αριστερά) και του ερχομού του νυν προπονητή της ομάδας Άγγελου Πυρένη (φώτο - τέταρτος από αριστερά).
Στον αγώνα της Πεύκης πέρυσι τον Οκτώβριο το Χαϊδάρι είχε αγωνιστεί ως εξής: Μίχος, Πολίτης, Πανταζόπουλος, Μπατής, Νούλας, Χριστούλης, Καλαμπαλίκης (73΄ Καρώνας), Ρούσσα (70΄ Κοτσολάκος), Κασάπης, Σαλαπάτας (85΄ Χρυσαφίδης), Λέκκας.
Τελικά κατά την περασμένη σεζόν ο ΑΟΧ τερμάτισε 4ος με 47 βαθμούς, ενώ η Πεύκη 11η με 42.
Όσο αφορά τον αγώνα του Σαββάτου η ομάδα της πόλης μας θα παραταχθεί πάνοπλη και στον ΑΟΧ έχουν στόχο το θετικό αποτέλεσμα, απέναντι σε ένα σωματείο (Πεύκη), που ως τώρα στο πρωτάθλημα έχει εντός έδρας μία ισοπαλία (1η Πεύκη – Ήφαιστος 1-1), μία ήττα (3η Πεύκη – Παπάγος 1-2), ενώ την μοναδική του νίκη την έχει πετύχει εκτός έδρας και συγκεκριμένα την 2η αγωνιστική όταν επικράτησε επί του Θριάμβου Αθηνών με 2-1. Από νίκη επί του Θριάμβου Αθηνών (1-0) προέρχεται το Χαϊδάρι, που θέλει να κάνει σερί θετικών αποτελεσμάτων.
Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σύψας με βοηθούς τους Κολλιάκο, Λαμπότη.