ΕΧΟΥΝ… ΕΠΕΤΕΙΟ ΜΕ ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟ, ΧΑΪΔΑΡΙ ΚΑΙ ΠΥΡΕΝΗΣ

 

 

 

Σημαδιακό (με ημερολογιακή έννοια περισσότερο) το κυριακάτικο (30/10/2016) εκτός έδρας παιχνίδι του ΑΟ Χαϊδαρίου με τον Χαραυγιακό για την 7η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας, τόσο για την ομάδα της πόλης μας, όσο και για τον προπονητή της Άγγελο Πυρένη.
Σχεδόν, παρά τέσσερις (4) μέρες, ο ΑΟ Χαϊδαρίου επισκέπτεται μετά από τρία (3) χρόνια την έδρα του Χαραυγιακού, όπου την σεζόν 2013-2014 ο ιστορικός σύλλογος της πόλης μας είχε παίξει στην Ηλιούπολη και πάλι για την 7η αγωνιστική (3/11/13) στο πλαίσιο του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας. Ήταν η αγωνιστική σεζόν όπου το Χαϊδάρι στο τέλος εκείνης της αγωνιστικής περιόδου ισοβάθμισε στην 1η θέση (67 βαθμούς) με τον Χαραυγιακό, αλλά λόγω καλύτερης διαφοράς, η ομάδα της πόλης μας αναδείχθηκε πρωταθλητής και έλαβε μέρος στα μπαράζ της ΕΠΟ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική.
Σε εκείνο το ματς το 2013 με διαιτητή της συνάντησης τον Τριτσώνη και προπονητή του ΑΟΧ τον Κώστα Αρζένη (νυν τεχνικός του Αιγάλεω), οι γηπεδούχοι με γκολ του Τζανέτου στο 62΄ είχαν κερδίσει με 1-0. Για την ομάδα της πόλης μας ο Αρζένης είχε χρησιμοποιήσει τους εξής παίκτες: Μαχαίρας, Σουμελίδης (89΄ Αρβανίτης), Πολίτης, Τσούκης, Ταράτσας, Μπατής, Ρούπι, Χριστούλης, Καρώνας, Παπούλιας (41΄ Κοτσολάκος), Κακαράκης.
Από την παραπάνω ενδεκάδα και τις αλλαγές, μόνο οι Χριστούλης, Κοτσολάκος και Καρώνας συνεχίζουν στον ΑΟ Χαϊδαρίου.
Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι το παιχνίδι του β΄ γύρου (ΑΟ Χαϊδαρίου – Χαραυγιακός) διεξήχθη στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής (22/2/14) με διαιτητή τον Παππά και το Χαϊδάρι με τον Αρζένη στον πάγκο πήρε ρεβάνς κερδίζοντας με 2-0 (τα γκολ οι Χριστούλης στο 2΄ και Κοτσολάκος στο 61΄), ανεβαίνοντας στην βαθμολογία πάνω από τον Χαραυγιακό, αποτέλεσμα που του έδωσε και τον τίτλο, όπως αποδείχθηκε.
Σε αυτό το παιχνίδι ο ΑΟΧ είχε αγωνιστεί ως εξής: Μαχαίρας, Πολίτης, Νούλας, Αρβανίτης, Ταράτσας, Τσούκης, Ρούπι (76΄ Κακαράκης), Χριστούλης, Καρώνας (87΄ Πανούσης), Κοτσολάκος, Σουμελίδης (82΄ Μπατής).
Από τον Φεβρουάριο λοιπόν του 2014, τα δύο σωματεία συναντιούνται ξανά την προσεχή Κυριακή.
Επέτειο (τριετή), όμως, με τον Χαραυγιακό, δεν έχει μόνο το Χαϊδάρι, αλλά και ο προπονητής του ΑΟΧ, καθώς ο Άγγελος Πυρένης, έχει διετή… επέτειο με την ομάδα των Νοτίων Προαστίων και μάλιστα του φέρνει ευχάριστες αναμνήσεις.
Ο Άγγελος Πυρένης, παρά δέκα μέρες, συναντά τον Χαραυγιακό, έπειτα σχεδόν από δύο χρόνια. Ήταν 9 Νοεμβρίου του 2014 και η 8η αγωνιστική (περίοδος 2014-2015, 2ος όμιλος Α΄ Αθήνας), όταν ο εν λόγω τεχνικός μόλις έχει αναλάβει το Αιγάλεω (βγήκε πρωταθλήτρια η ομάδα του εκείνη τη σεζόν) και στο ντεμπούτο του με το Σίτι, του έλαχε να παίξει εκτός έδρας με τον Χαραυγιακό. Το Αιγάλεω με τον Πυρένη στον πάγκο νίκησε σε εκείνο το παιχνίδι με 2-1, ενώ και στον β΄ γύρο το Αιγάλεω κέρδισε εντός έδρας με 3-1 (23η αγωνιστική – 1/3/2015) τον Χαραυγιακό, πάλι με τον Πυρένη στον πάγκο του, ο οποίος λοιπόν μετράει ένα προσωπικό 2-0 απέναντι στην προσεχή αντίπαλο του, που ούτε και αυτός από τότε συνάντησε ξανά.