ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΚΙΟΥΡΚΟ ΣΤΟΝ ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ

 

 

 

Δυνατός και ψυχωμένος ο ΑΟ Χαϊδαρίου νίκησε με 1-0 στο ουδέτερο γήπεδο του Χαλανδρίου (λόγω τιμωρίας) τον Μικρασιατικό για την 14η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, στην πρεμιέρα του νέου προπονητή Γιώργου Κιούρκου (φώτο) στον πάγκο της ομάδας της πόλης μας.
Οι παίκτες του Γιώργου Κιούρκου μπήκαν πολύ δυνατά από το 1΄ και έδειξαν τις διαθέσεις τους, καθώς οι δύο σερί ήττες στις δύο προηγούμενες αγωνιστικές (με Ρουφ και Θρίαμβο Χαϊδαρίου) δεν άφηναν πολλά περιθώρια… χαλαρώματος στην ομάδα του ΑΟΧ. Ο ΑΟ Χαϊδαρίου ήταν καλύτερος και έφτασε δίκαια στη τελική νίκη επί ενός αξιόμαχου συνόλου, όπως ο Μικρασιατικός. Το γκολ της νίκης για το Χαϊδάρι σημείωσε στο 29΄ ο Νικήτας Κοτσολάκος, καθώς “τσίμπησε” με κεφαλιά την μπάλα στέλνοντας την στα δίχτυα, έπειτα από φάουλ που εκτέλεσε από τα πλάγια ο Παύλος Χριστούλης.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μίχος, Χριστούλης, Τουλούπης, Μπούσκος, Αλεβίζος, Ροκάκης, Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (82΄ Καμπεράί), Γεωργοπάλης, Καλαμπαλίκης (72΄ Κοπανάς), Μαυρουδής (90΄ Σαλαπάτας).