…ΠΟΔΑΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ Ο ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ ΤΟ 2017

 

 

 

Με αρκετές απουσίες θα παρουσιαστεί ο ΑΟ Χαϊδαρίου στον αυριανό εκτός έδρας αγώνα της 15ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Α΄ Αθήνας στο Ηράκλειο με την τοπική ΑΕ. Πέρα από τις αποχωρήσεις των Σαλαπάτα, Γεωργοπάλη, οι οποίοι έλυσαν τις συνεργασίες τους, ο προπονητής της ομάδας κ. Γιώργος Κιούρκος, δεν υπολογίζει τον Φουκαρά που δεν μετέχει στις υποχρεώσεις του συλλόγου, τον άρρωστο Μαυρουδή, τους τραυματίες Κολιό, Πανταζόπουλο, ενώ λόγω προσωπικού προβλήματος δεν προπονήθηκε και ο Μπούσκος. Επίσης προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα έχασε και ο Γιαννουλάκης, που όπως έχουμε αναφέρει και σε παλαιότερα ρεπορτάζ έχει βεβαρημένο επαγγελματικό πρόγραμμα. Η ενδεκάδα είναι ένας γρίφος για το αυριανό παιχνίδι και σίγουρα ο Κιούρκος ίσως δώσει την ευκαιρία σε παίκτες που είχαν πιο λίγο χρόνο συμμετοχής ως τώρα, όπως η περίπτωση του 18χρονου Δημήτρη Κοπανά (4 συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα), ο οποίος όπως φάνηκε από τις προπονήσεις των τελευταίων ημερών και δεδομένων των απουσιών, μάλλον θα ξεκινήσει στην επίθεση.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στις 3 στο γήπεδο του Ηρακλείου και διαιτητής έχει οριστεί ο κ. Στάμος με βοηθούς τους Όντο και Τσελίκο.
Έπειτα από 14 αγωνιστικές το Χαϊδάρι είναι στην 10η θέση με 17 βαθμούς έχοντας 5 νίκες, 2 ισοπαλίες, 7 ήττες και τέρματα 13-15, ενώ το Ηράκλειο είναι στην 5η θέση με 25 βαθμούς έχοντας 7 νίκες, 4 ισοπαλίες, 3 ήττες και τέρματα 16-8.