ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΧΑΪΔΑΡΙ

 

KOTSOL18 konst

 

 

Μεστή εμφάνιση, που συνοδεύτηκε από την εντός έδρας νίκη με 3-1 επί της Ηλιούπολης για την 6η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Α΄ ΕΠΣΑ, πέτυχε ο ΑΟ Χαϊδαρίου σήμερα το απόγευμα Σαββάτου 21 Οκτωβρίου 2017 στο γήπεδο «ΤΑΚΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ». Η ομάδα του Γιώργου Κιούρκου, που ανεβαίνει, τόσο αγωνιστικά, όσο και βαθμολογικά, έφτασε δίκαια στη νίκη. Οι παίκτες του ΑΟΧ έπαιξαν πολύ σοβαρά και πειθαρχημένα για να φτάσουν στον τελικό τους στόχο. Η ομάδα της πόλης μας έμεινε για τρίτο σερί παιχνίδι αήττητη, ενώ παράλληλα κράτησε και το αήττητο εντός έδρας, όπου σε τρεις (3) αγώνες έχει 2 νίκες και μία (1) ισοπαλία.
Στο 36΄ ο Κωνσταντίνου (φώτο αριστερά) με απευθείας εκτέλεση φάουλ πέτυχε το 1-0, ενώ στο 40΄ οι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής. Στο 60΄ και στο 71΄ ο Κοτσολάκος (δεξιά φώτο) σημείωσε τα άλλα 2 γκολ του ΑΟΧ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0. Η Ηλιούπολη μείωσε σε 3-1 στο 86΄.
Έπειτα από 6 αγωνιστικές ο ΑΟ Χαϊδαρίου είναι στην 6η θέση με 8 βαθμούς έχοντας 2 νίκες, 2 ισοπαλίες, 2 ήττες και τέρματα 10-7, ενώ την επόμενη αγωνιστική (7η) η ομάδα της πόλης μας έχει… επικίνδυνη έξοδο στο γειτονικό Περιστέρι με τον τοπικό Αθλητικό Όμιλο.
ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ: Μπακόλας, Χαλικιάς, Κωνσταντίνου, Γκουντελίτσας (68΄ Τουλούπης), Γιαννουλάκης, Καμπεράϊ, Χριστούλης, Σκαραμάγκος (56΄ Δράμι), Κοτσολάκος, Μουρεζίνης (57΄ Κοπανάς), Σπυρόπουλος (73΄ Περλέσι).